"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Ο “Τυροκοφτερός” στο βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος και οι εκδόσεις Ελληνοεκδοτική σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της βραβευμένης από τον Ο.Η.Ε. συγγραφέα Φωτεινής Κωνσταντοπούλου «Ο ΤΥΡΟΚΟΦΤΕΡΟΣ»

Μετά την πολύ πετυχημένη παρουσία της στην πόλη της Έδεσσας, η βραβευμένη από την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε. συγγραφέας παιδικών βιβλίων Φωτεινή Κωνσταντοπούλου, έρχεται στην πόλη των Τρικάλων, για να γνωρίσει σε μικρούς και μεγάλους φίλους το καινούριο της βιβλίο “Ο ΤΥΡΟΚΟΦΤΕΡΟΣ”, εκδόσεις ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ, το Σάββατο 08/10 και ώρα 18:00 στο cafe TIFO BE TWINS, Ασκληπιού 14.

Εμφάνιση πρόσκληση 04_8_OKTOVRIOU_TIFO.jpg
Χαιρετισμό θα απευθύνει η ραδιοφωνική παραγωγός Μαρίνα Μπαλτά.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Δημοσιογράφος και Σύμβουλος Στρατηγικής Επικοινωνίας Σταύρος Πλουμιστός, ενώ ηοικονομολόγος και σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Κάλλη Παπαδογιάννη θα μιλήσει για τη σημασία του παιδικού βιβλίου στη σωστή ψυχική ανάπτυξη των παιδιών.

Την παρουσίαση θα πλαισιώνουν δραστηριότητες από τη συγγραφέα και την εμψυχώτρια Βίκυ Ιακωβάκη.

Η ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΛΑΡΙΣΗΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Α.Ε. θα διανείμει προιόντα στους μικρούς μας φίλους!

Ο Τυροκοφτερός είναι ένας σύγχρονος τρόπος να μάθεις την ιστορία, την χρησιμότητα του τυριού, συνταγές, συμβουλές και παιχνίδια.  Απολαυστικότατο όσο και μια φέτα τυρί με πανέξυπνους διαλόγους, μεγάλη φαντασία και ροή που δεν κομπιάζει πουθενά.

Ήρωας ολοζώντανος που μιλάει, αστειεύεται, ξεκαρδίζεται, αναρωτιέται και γεμίζει δράση κάθε σελίδα, από αυτή την αναγκαία που θα συνεπάρει κάθε μικρό αναγνώστη και θα τελειώσει το βιβλίο μέχρι να πεις κύμινο! Ευρηματικότατο, ευφυές και με πάρα πολύ χιούμορ. Απίστευτο ζωντάνεμα χαρακτήρων που δεν τους έχουμε συνηθίσει αν πρωταγωνιστούν σε παιδικά βιβλία.

Ακούς μαμά και μπαμπά;

Αναζητήστε την περιπέτεια του Τυροκοφτερού! Θα γελάσετε πολύ και θα εκπλαγείτε με τι πόσο απλό είναι ένα τυρί να γίνει …διάσημο, αρκεί να έχει πολύ φαντασία η συγγραφέας του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης