Ο Υπουργός Κώστας Σκρέκας, σε ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ Reviewed by Momizat on . Την ανάγκη να επικρατήσει σταθερότητα στη χώρα επανέλαβε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και υποψήφιος βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Κώστας Σκρέ Την ανάγκη να επικρατήσει σταθερότητα στη χώρα επανέλαβε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και υποψήφιος βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Κώστας Σκρέ Rating: 0

Ο Υπουργός Κώστας Σκρέκας, σε ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ

skrekas
Την ανάγκη να επικρατήσει σταθερότητα στη χώρα επανέλαβε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και υποψήφιος βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Κώστας Σκρέκας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το βράδυ της Πέμπτης και στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ την ίδια μέρα.
«Ο Ελληνικός λαός είναι πιο ώριμος από ποτέ» είπε ο Υπουργός κ. Κ. Σκρέκας «και αυτή τη φορά δεν θα κάνει το ίδιο λάθος που έκανε το 2009. Δυστυχώς διαχρονικά πάντα βρισκόταν κάποιος πολιτικός που έταζε περισσότερα από κάποιον άλλο. Ο κόσμος τον ψήφιζε. Όμως φέτος τα πράγματα είναι αλλιώς. Η μάχη της 25ης Ιανουαρίου είναι η κρισιμότερη της μεταπολίτευσης και οφείλουν οι πολίτες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Εγώ το καταλαβαίνω στις συνομιλίες μου μαζί τους κάθε μέρα στα χωριά του Νομού Τρικάλων».
Ο κ. Κώστας Σκρέκας τόνισε ότι «οι πολίτες θα πρέπει να κρίνουν και να επιλέξουν την αλήθεια, απέναντι στην ακατάσχετη παροχολογία», ενώ μίλησε με παραδείγματα για το πώς θα μειωθεί ο ΕΝΦΙΑ στα επόμενα χρόνια. «Ήδη με την ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων» είπε ο Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας «θα μπουν στα Ταμεία του Κράτους 1,2 εκ. €, τα οποία θα καλύψουν αυτή τη μείωση του ΕΝΦΙΑ. Προχωράμε με πρόγραμμα αξιοποίησης όλων των φυσικών πλούτων της χώρας μας για να πετύχουμε το καλύτερο για τον Έλληνα πολίτη».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή