Ο Υπουργός Κ. Σκρέκας στην παρουσίαση του «αναπτυξιακού προγράμματος» της Κυβέρνησης Reviewed by Momizat on . Στην παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Μεταρρυθμίσεων και Ανάπτυξης της Κυβέρνησης, από τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά παραβρέθηκε το Σάββατο το πρωί ο Υπουργός Στην παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Μεταρρυθμίσεων και Ανάπτυξης της Κυβέρνησης, από τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά παραβρέθηκε το Σάββατο το πρωί ο Υπουργός Rating: 0

Ο Υπουργός Κ. Σκρέκας στην παρουσίαση του «αναπτυξιακού προγράμματος» της Κυβέρνησης

0000000000000000000000000000
Στην παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Μεταρρυθμίσεων και Ανάπτυξης
της Κυβέρνησης, από τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά παραβρέθηκε το Σάββατο το πρωί ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κώστας Σκρέκας.
Πρόκειται για ένα συγκροτημένο σχέδιο φορολογικών μεταρρυθμίσεων που δεν θα επιβαρύνουν τα ελλείμματα αλλά θα ενισχύουν την αναπτυξιακή διαδικασία.
000000000000000000000000
Προβλέπει, μεταξύ άλλων, τη η μείωση όλων των φορολογικών συντελεστών που θα γίνει σταδιακά για να μην γυρίσει η χώρα στα ελλείμματα, αλλά που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη.
Στο εξής η φορολογική πολιτική περιλαμβάνει σταδιακή μείωση του ΕΝΦΙΑ ώστε να αποφέρει έσοδα κάτω από 1% του ΑΕΠ από 1,4% που είναι σήμερα και θα αποδοθεί απευθείας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Μείωση των φορολογικών συντελεστών εισοδήματος από 45% πριν την κρίση στο 35%. Μείωση φορολογικών συντελεστών των επιχειρήσεων στο 15%, ενιαίος φόρος. Θα είναι η μεγαλύτερη ανατροπή και το υγιέστερο κίνητρο για προσέλκυση επενδύσεων. Παράλληλα εξετάζεται η απαλλαγή ΦΠΑ σε επιχειρήσεις μέχρι 20.000 ευρώ, ενώ θα καταργηθούν τα τεκμήρια διαβίωσης και το πόθεν έσχες από την πρώτη κατοικία.

Ο Τρικαλινός Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας μιλάει για «σοβαρό σχέδιο προοπτικής για τη χώρα και τους πολίτες. Προχωράμε με σταθερά βήματα και βγαίνουμε από την κρίση. Ο Ελληνικός λαός αυτή τη πρόταση θα στηρίξει με την ψήφο του στις 25 Ιανουαρίου».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή