Ο ΦΙΛΟΣ μνημονεύει τα ταξιδιωτικά του Καζαντζάκη Reviewed by Momizat on . Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 25 χρόνων (1988-2013) από την ίδρυση της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη (ΔΕΦΝΚ, έδρα Γενεύη), ο Φιλολογικός, Ιστορικό Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 25 χρόνων (1988-2013) από την ίδρυση της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη (ΔΕΦΝΚ, έδρα Γενεύη), ο Φιλολογικός, Ιστορικό Rating: 0

Ο ΦΙΛΟΣ μνημονεύει τα ταξιδιωτικά του Καζαντζάκη

Ο ΦΙΛΟΣ μνημονεύει τα ταξιδιωτικά του Καζαντζάκη

kazantzakis1Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 25 χρόνων (1988-2013) από την ίδρυση της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη (ΔΕΦΝΚ, έδρα Γενεύη), ο Φιλολογικός, Ιστορικός, Λογοτεχνικός Σύνδεσμος (Φ.Ι.ΛΟ.Σ.) Τρικάλων και το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων, σε συνεργασία με τη Διεθνή Εταιρεία Φίλων Νίκου Καζαντζάκη, συνδιοργανώνουν Λογοτεχνική Εκδήλωση αφιερωμένη στα ταξιδιωτικά έργα του μεγάλου Κρητικού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 7.30 μ.μ. στην αίθουσα  του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων (Πάρκο Ματσόπουλου).

Θα γίνει σύντομη αναφορά στο ταξιδιωτικό έργο του Νίκου Καζαντζάκη από τον πρόεδρο της ΔΕΦΝΚ κ. Γ. Στασινάκη, ενώ ηθοποιοί του Δημοτικού Θεάτρου θα διαβάσουν επιλεγμένα αποσπάσματα από τα ταξιδιωτικά βιβλία του Νίκου Καζαντζάκη.

Αφήστε το σχόλιο σας