Ο Χάρος βγήκε παγανιά στα Τρίκαλα… αυτή τη φορά για 4χρονο αγοράκι… (upd) Reviewed by Momizat on . Μετά τα αλλεπάλληλα θανατικά που όλον τον Αύγουστο τάραξαν την πόλη και τον νομό Τρικάλων, η πιο πρόσφατη δυσάρεστη είδηση συνταρράσσει τους πάντες. Η ώρα ήταν Μετά τα αλλεπάλληλα θανατικά που όλον τον Αύγουστο τάραξαν την πόλη και τον νομό Τρικάλων, η πιο πρόσφατη δυσάρεστη είδηση συνταρράσσει τους πάντες. Η ώρα ήταν Rating: 0

Ο Χάρος βγήκε παγανιά στα Τρίκαλα… αυτή τη φορά για 4χρονο αγοράκι… (upd)

Ο Χάρος βγήκε παγανιά στα Τρίκαλα… αυτή τη φορά για 4χρονο αγοράκι… (upd)

Μετά τα αλλεπάλληλα θανατικά που όλον τον Αύγουστο τάραξαν την πόλη και τον νομό Τρικάλων, η πιο πρόσφατη δυσάρεστη είδηση συνταρράσσει τους πάντες.

Η ώρα ήταν 2 περίπου το μεσημέρι όταν ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονη Τρικαλινή, στο ύψος της πλατείας Αγρότισσας, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 4χρονο Αλκιβιάδη Αν. Μπαρμπούτα. Ο   θάνατός του ήταν ακαριαίος, ενώ οι γιατροί στο νοσοκομείο  Τρικάλων, όπου διακομίσθηκε το παιδί, απλά τον επιβεβαίωσαν…
Άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα. Συγκλονισμένοι οι γονείς του είναι σε τραγική κατάσταση και δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Η κατάσταση στο Νοσοκομείο Τρικάλων από συγγενείς του μικρού παιδιού, είναι απερίγραπη.

Ο τραγικός θάνατος του μικρού παιδιού, μας συγκλονίζει όλους.
Μόνη δυνατή ευχή, να μπορέσουν οι τραγικοί γονείς να αντέξουν απίστευτο αυτόν πόνο.
Βουβή η τρικαλινή κοινωνία, συλλυπείται βαθύτατα τους γονείς και τους συγγενείς.

Ως προς τα αίτια και επειδή πολύς λόγος έχει γίνει, παραθέτουμε το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:
“Σήμερα (18-08-2014) το μεσημέρι στα Τρίκαλα έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα,  όταν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονη ημεδαπή, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 4χρονο ημεδαπό, που διέσχιζε πεζός το οδόστρωμα. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα  Τροχαίας Τρικάλων”.

distix distix2 distix3 distix4

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή