Ο χορός του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων καλεί όλα τα μέλη του, τους μαθητές, τους καθηγητές καθώς και τους φίλους του Μουσικού Σχολείου Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων καλεί όλα τα μέλη του, τους μαθητές, τους καθηγητές καθώς και τους φίλους του Μουσικού Σχολείου Rating: 0

Ο χορός του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων

Ο χορός του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων καλεί όλα τα μέλη του, τους μαθητές, τους καθηγητές καθώς και τους φίλους του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων, να τιμήσουν με την παρουσία τους τον ετήσιο χορό του σχολείου μας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2015, στο κέντρο «THESSALIS»( 4o χλμ. Π.Ο. Τρικάλων – Λαρίσης), με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και πολλά και μεγάλα δώρα.

Στην αρχή θα παίξουν και τραγουδήσουν μερικά σχήματα μαθητών του Σχολείου, ενώ για το υπόλοιπο της βραδυάς θα μας διασκεδάσουν με πλούσιο δημοτικό και λαϊκό ρεπερτόριο οι μουσικοί: Σταύρος Κουσκουρίδας (κλαρίνο), Στέφανος Γεωργίου (βιολί), Νίκος Κοφίνας (κιθάρα, μπουζούκι), Γιώργος Κοφίνας (πλήκτρα), Παππάς Στέργιος (μπάσο), Τσιρόγλου Νίκος (μπουζούκι), Γιώργος Ντίνας (κρουστά), Άρης Ντίνας (τραγούδι), Φαίδρα Διαμάντη (τραγούδι).

Σας περιμένουμε για να γνωριστούμε καλύτερα και να περά-σουμε μαζί μια όμορφη βραδυά.

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή