Ο ΧΟΤ παραμονή Πρωτοχρονιάς στον Alpha Reviewed by Momizat on . Ο  ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ καλεσμένος σε μια ακόμα εορταστική εκπομπή ‘’Στην Υγειά μας ρε παιδιά’ του ALPHA που παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος την Τρίτη,  Ο  ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ καλεσμένος σε μια ακόμα εορταστική εκπομπή ‘’Στην Υγειά μας ρε παιδιά’ του ALPHA που παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος την Τρίτη,  Rating: 0

Ο ΧΟΤ παραμονή Πρωτοχρονιάς στον Alpha

Ο ΧΟΤ παραμονή Πρωτοχρονιάς στον Alpha

Ο  ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ καλεσμένος σε μια ακόμα εορταστική εκπομπή ‘’Στην Υγειά μας ρε παιδιά’ του ALPHA που παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος την Τρίτη,  παραμονή πρωτοχρονιάς  31.12.13 & ώρα 22.00.

Μην κλείσετε αλλού! Μην κανονίσετε κάτι! Ο Χ.Ο.Τ. σας προσκαλεί στο πιο δικό σας ρεβεγιόν την Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Γινόμαστε όλοι μια παρέα, αλλάζουμε τον χρόνο μαζί.

Σπουδαίοι καλλιτέχνες όπως, ο Δημήτρης Μπάσης, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Βασίλης Σκουλάς, ο Παναγιώτης Πράτσος και η Νάντια Κοντογεώργη αναλαμβάνουν το μικρόφωνο. Οι Σωτήρης Καλυβάτσης, Παύλος Κοντογιαννίδης, Χάρης Ρώμας, Χριστίνα Αλεξανιάν, Παρθένα Χοροζίδου πατάνε τον διακόπτη της χαράς και της διασκέδασης.

Οι Αγγελική Νικολούλη, Κώστας Χαρδαβέλας, Πέτρος Λαγούτης, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μάριος Αθανασίου, Ελισάβετ Μουτάφη, Μηνάς Βιντιάδης, Τζέση Παπουτσή, Ελένη Καστάνη, Πατρίκιος Κωστής, Βασιλική Αγγέλη, Τάσος Γιαννόπουλος, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Στέλλα Γιαμπουρά, Αγγελίνα Ματαλιωτάκη μπαίνουν στο σπίτι σας και γίνονται συνδαιτυμόνες σας την ώρα της γιορτής.

Ευχές στους συμπολίτες μας στέλνει ο Χοροδιδάσκαλος μας κ. Μάνος Παναγιώτης με την 30μελή χορευτική του ομάδα που απογειώνει το κέφι στο κατακόρυφο!

«Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Αλλάζουμε τον χρόνο μαζί σημαίνει αντιμετωπίζουμε το καινούριο με άλλη διάθεση. Το 2014 θα είναι καλύτερο, αν το υποδεχτούμε παρέα.

Την αποστολή του ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ  στην Αθήνα συνόδευσαν οι χοροδιδάσκαλοι κκ. Μάνος Παναγιώτης & Μάνου Κάτια-Νανά.
xot1 xot2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή