"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

24.6 C
Trikala

Ο Χρήστος Μιχαλάκης για τα ΤΣΙΤΣΑΝΕΙΑ 2023

lafarm

Σχετικά άρθρα

Και φέτος η μουσική, το καλό ελληνικό τραγούδι, ο πολιτισμός, κάνουν μία στάση στα Τρίκαλα. Κάνουν μία στάση στον Μύλο Ματσόπουλου για τα «Τσιτσάνεια 2023» και για την μουσική παράσταση «3 πόλεις – 3 «σχολές» που συνθέτουν την ταυτότητα του ελληνικού τραγουδιού».

Με την μαγευτική φωνή της Γιώτας Νέγκα και άλλων εξαιρετικών καλλιτεχνών, θα κάνουμε μία στάση στη Θεσσαλονίκη και στον Πειραιά, για να φτάσουμε στα μοναδικά μας Τρίκαλα, σε ένα διαχρονικό μοναδικό μουσικό ταξίδι, όπως μόνο τα Τσιτσάνεια ξέρουν να μας προσφέρουν.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, στηρίζουμε και
αναβαθμίζουμε τον θεσμό των Τσιτσανείων, μίας διοργάνωσης που στήνεται με πολύ μεράκι και που αξίζει την αγάπη όλων μας.

Με μελωδικές φωνές να μας συντροφεύουν σε ένα βράδυ αναπόλησης, ας αφεθούμε στη μαγεία της κάθε νότας, ας αφήσουμε για λίγο στην άκρη την καθημερινότητα.

Σας καλώς όλους να είστε εκεί για να απολαύσουμε μία μοναδική μελωδική βραδιά 

Χρήστος Μιχαλάκης
Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Άριστοι μουσικοί μεν, αλλά το ρεπερτόριο δεν δημιουργούσε την ατμόσφαιρα, την μαγεία και τον ρομαντισμό της ξεχωριστής εκείνης βραδιάς με την πανσέληνο!!! Τα περισσότερα τραγούδια χιλιοακουσμένα, προβλέψιμα, βαρετά και κουραστικά!! Δεν άκουσα κανένα του Χατζηδάκη, Πλέσσα του Σαββόπουλου, Χατζή και πολλών άλλων μεγάλων συνθετών μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης