"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Ο Χρήστος Μιχαλάκης για την εκλογή του νέου Δ.Σ. του Εμπορικού

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συλλόγου Τρικάλων

Θα ήθελα να συγχαρώ το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων για την εκλογή του, μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν, και να ευχηθώ καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του.


Μετά από μία δύσκολη έξοδο από την δεκαετή κρίση, αλλά και το χτύπημα της πανδημίας που ακολούθησε, ο εμπορικός κόσμος δείχνει αντανακλαστικά και ωριμότητα, και το νέο Δ.Σ. καλείται να βρεθεί ενεργός συμπαραστάτης στο πλευρό του, διεκδικώντας και στηρίζοντας τα επόμενα βήματα.


Παράλληλα, η ενωτική στάση που τηρήθηκε στην εκλογική διαδικασία αποτελεί παράδειγμα, καθώς τα προβλήματα είναι κοινά για όλους και είναι προφανές πως ενωμένοι μπορούν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων βρίσκονται σταθερά δίπλα στον εμπορικό κόσμο της Θεσσαλίας και της περιοχής μας και σε συνεχή συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο, στηρίζουμε το εμπόριο και την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα με συγκεκριμένες δράσεις και προγράμματα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε καθώς πιστεύουμε ότι αποτελούν ισχυρό μοχλό ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης