Ο Χρήστος Νάκος νέος πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Πύλης Reviewed by Momizat on . Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης της δεύτερης θητείας του Δημάρχου Κώστα Μαράβα. Κατά την ειδική αυτή συνεδρίαση σκοπός Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης της δεύτερης θητείας του Δημάρχου Κώστα Μαράβα. Κατά την ειδική αυτή συνεδρίαση σκοπός Rating: 0

Ο Χρήστος Νάκος νέος πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Πύλης

Ο Χρήστος Νάκος  νέος πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Πύλης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης της δεύτερης θητείας του Δημάρχου Κώστα Μαράβα.

Κατά την ειδική αυτή συνεδρίαση σκοπός ήταν η εκλογή του νέου Προεδρείου  καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, όπως ορίζει ο κανονισμός λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην διαδικασία όπου προήδρευσε ο πρώτος σε ψήφους Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Ούτρας, ο Δήμαρχος Πύλης πρότεινε για πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου τον κ. Χρήστο Νάκο  ο οποίος εκλέχθηκε ομόφωνα.

Για τη θέση του αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε ο Νίκος Γουλιώτης και γραμματέας ο Παναγιώτης Τσιόλας 

Με την ολοκλήρωση της εκλογής των τριών μελών του Δημοτικού Συμβουλίου προέκυψε το παρακάτω προεδρείο, πρόεδρος Χρήστος Νάκος, αντιπρόεδρος Νικόλαος  Γουλιώτης και γραμματέας Παναγιώτης Τσιόλας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή