Ο “χρυσός κρίκος” του Παπαστεργίου Reviewed by Momizat on . O Θωμάς Παπασίκας είναι αξιωματικός σε αποστρατεία, ενώ δραστηριοποιήθηκε από νεαρή ηλικία στην εθελοντική Κίνηση των Προσκόπων στην πόλη μας, προσφέροντας τις O Θωμάς Παπασίκας είναι αξιωματικός σε αποστρατεία, ενώ δραστηριοποιήθηκε από νεαρή ηλικία στην εθελοντική Κίνηση των Προσκόπων στην πόλη μας, προσφέροντας τις Rating: 0

Ο “χρυσός κρίκος” του Παπαστεργίου

Ο “χρυσός κρίκος” του Παπαστεργίου

papasikasO Θωμάς Παπασίκας είναι αξιωματικός σε αποστρατεία, ενώ δραστηριοποιήθηκε από νεαρή ηλικία στην εθελοντική Κίνηση των Προσκόπων στην πόλη μας, προσφέροντας τις υπηρεσίες μου μέχρι σήμερα. Εχει την ευθύνη της Περιφερειακής οργάνωσης της Κίνησης, ως Έφορος Περιοχής Θεσσαλίας. Κατέχει επίσης την ιδιότητα του Εκπαιδευτή ενηλίκων στελεχών της Προσκοπικής Κίνησης.

Σημαντική στιγμή στην εθελοντική του δράση στην Κίνηση των Προσκόπων θεωρεί την ανάδειξή του στα καθήκοντα του Περιφερειακού Εφόρου Προσκόπων Τρικάλων την περίοδο 2006-2009, καθώς και την συμμετοχή του ως Υπαρχηγός της Εθνικής Αποστολής των Ελλήνων Προσκόπων στο Παγκόσμιο Προσκοπικό Τζάμπορι στη Σουηδία, το καλοκαίρι του 2011.

Διετέλεσε επίσης Μέλος του ΔΣ του τοπικού Τμήματος του Ερυθρού Σταυρού την τριετία 2007-2010, υπό την Προεδρία του καθηγητού κ. Σπύρου Μπονώτη.

«Η μέχρι σήμερα ενασχόλησή μου με τα εθελοντικά Κινήματα αποτέλεσε για μένα μία μοναδική εμπειρία, από την οποία ανακαλύπτω συνεχώς τον τρόπο με τον οποίο απλοί άνθρωποι της κοινωνίας μας, μέσα από το έργο τους και την ανιδιοτέλειά τους, παρακάμπτουν το ατομικό τους συμφέρον και την προσωπική τους προβολή, προκειμένου να επιτύχουν το συλλογικό όφελος. Αυτό ευελπιστώ να πράξω και με την ενασχόλησή μου με τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης».

Ο ιθύνων νους του συνδυασμού του Δημήτρη Παπαστεργίου, ο άνθρωπος που δεν φαινόταν, αλλά είναι αυτός που σε όλη την προεκλογική περίοδο, είχε την ευθύνη για τα ΜΜΕ, αλλά και για πλήθος άλλων ζητημάτων. Οργανωτικός, με ικανότητα να κατανοεί τα προβλήματα και άμεσα να δίνει λύσεις, είναι ο σύμβουλος που θα αποτελέσει τον «χρυσό κρίκο» στη δημοτική ομάδα του συνδυασμού «Επανεκκίνηση Τώρα», στο επόμενο Συμβούλιο.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή