Ο Χρ. Τρικάλης παραδίδει μαθήματα ήθους και αλληλεγγύης Reviewed by Momizat on . Εκατόν πενήντα προσφυγόπουλα μετέχουν απρόσκοπτα της Ελληνικής παιδείας στα Δημοτικά σχολεία και Νηπιαγωγεία των Τρικάλων, χάρη εν πολλοίς και στις προσπάθειες Εκατόν πενήντα προσφυγόπουλα μετέχουν απρόσκοπτα της Ελληνικής παιδείας στα Δημοτικά σχολεία και Νηπιαγωγεία των Τρικάλων, χάρη εν πολλοίς και στις προσπάθειες Rating: 0

Ο Χρ. Τρικάλης παραδίδει μαθήματα ήθους και αλληλεγγύης

Ο Χρ. Τρικάλης παραδίδει μαθήματα ήθους και αλληλεγγύης

Εκατόν πενήντα προσφυγόπουλα μετέχουν απρόσκοπτα της Ελληνικής παιδείας στα Δημοτικά σχολεία και Νηπιαγωγεία των Τρικάλων, χάρη εν πολλοίς και στις προσπάθειες του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού κ. Χρήστου Τρικάλη.

Γι αυτό και ο ίδιος δεν μπορούσε να λείψει από τη συγκέντρωση για τα προσφυγόπουλα – “τα παιδιά μας” όπως ο ίδιος δηλώνει χαρακτηριστικά – με αφορμή την έλευση της “Αμάλ” στη πόλη μας.

Ενα μεγάλο εύγε αξίζει στο κ. Τρικάλη γιατί εκτός από επιτυχημένος τεχνοκράτης της εκπαίδευσης, παραμένει κυρίως πρότυπο Δασκάλου για τη νέα γενιά κι αυτό περιποιεί μέγιστη τιμή για κάθε εκπαιδευτικό.

Κ. Κουτσονάσιος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή