Ο 11χρονος που έκανε τους γιατρούς να υποκλίνονται Reviewed by Momizat on . Έκανε τους γιατρούς να υποκλιθούν . Η φωτογραφία με τους γιατρούς να υποκλίνονται σε ένα παιδί έξω από το χειρουργείο είναι συγκλονιστική. Ο 11χρονος Λιάνγκ Για Έκανε τους γιατρούς να υποκλιθούν . Η φωτογραφία με τους γιατρούς να υποκλίνονται σε ένα παιδί έξω από το χειρουργείο είναι συγκλονιστική. Ο 11χρονος Λιάνγκ Για Rating: 0

Ο 11χρονος που έκανε τους γιατρούς να υποκλίνονται

Ο 11χρονος που έκανε τους γιατρούς να υποκλίνονται

Έκανε τους γιατρούς να υποκλιθούν . Η φωτογραφία με τους γιατρούς να υποκλίνονται σε ένα παιδί έξω από το χειρουργείο είναι συγκλονιστική. Ο 11χρονος Λιάνγκ Γιαογί από την Κίνα υπέφερε από όγκο στον εγκέφαλο. Λίγο πριν πεθάνει αποφάσισε να δωρίσει το συκώτι και τα νεφρά του και να δώσει έτσι ζωή με το θάνατό του σε άλλους ανθρώπους.
Το όνειρο τους ήταν να γίνει γιατρός για να σώζει ανθρώπινες ζωές όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια για τον ίδιο κι έτσι με την πράξη του αυτή εκπλήρωσε κατά κάποιο τρόπο το όνειρό του.
Οι γιατροί υποκλίθηκαν τρεις φορές μπροστά στον 11χρονο και η εικόνα έξω από το χειρουργείο κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Κύρια πηγή english.cri.cn
ελληννική πηγή www.koutipandoras.gr

china1

Το θρανίο του μικρού Λιανγκ

china2

Απονομή “διπλώματος” από τον Ερυθρό Σταυρό στη μητέρα του 11χρονου, για τη γενναιοδωρία του

china

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή