Ο Eπιμελητηριακός κόσμος δίπλα στον Θανάση Λιούτα Reviewed by Momizat on . Συναντήσεις με τους θεσμικούς εκπροσώπους της επιχειρηματικότητας έχει στις περιοδείες που πραγματοποιεί ανά την Ελλάδα, ως επικεφαλής κλιμακίων που ορίζει η κε Συναντήσεις με τους θεσμικούς εκπροσώπους της επιχειρηματικότητας έχει στις περιοδείες που πραγματοποιεί ανά την Ελλάδα, ως επικεφαλής κλιμακίων που ορίζει η κε Rating: 0

Ο Eπιμελητηριακός κόσμος δίπλα στον Θανάση Λιούτα

Ο Eπιμελητηριακός κόσμος δίπλα στον Θανάση Λιούτα

Συναντήσεις με τους θεσμικούς εκπροσώπους της επιχειρηματικότητας έχει στις περιοδείες που πραγματοποιεί ανά την Ελλάδα, ως επικεφαλής κλιμακίων που ορίζει η κεντρική Νέα Δημοκρατία, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής κ. Θανάσης Λιούτας.

Στο πλαίσιο των επαφών του με τους εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας, ο κ. Λιούτας συναντήθηκε στη Λευκάδα με τον πρόεδρο του εκεί Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Σωτήρη Σκιαδαρέση. Ως γενικός γραμματέας του Επιμελητηρίου Τρικάλων, ο κ. Λιούτας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο κ. Σκιαδαρέσης  για την επιχειρηματική κοινότητα του Νομού του και ιδίως για τον τουρισμό. Ο κ. Λιούτας από την πλευρά του, αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει το Επιμελητήριου Τρικάλων τόσο στον τουρισμό όσο και στον πρωτογενή τομέα με έμφαση στις θερμοκηπιακές και δενδρώδεις καλλιέργειες.

Ο κ. Σκιαδαρέσης εξέφρασε τη χαρά του που ένας νέος άνθρωπος της παραγωγής και της δημιουργίας κατέρχεται ως υποψήφιος ευρωβουλευτής μιας και γνωρίζοντας εκ των έσω τα προβλήματα, μπορεί να τους εκπροσωπήσει καλύτερα και να εκφράσει τις ανησυχίες και τους στόχους τους.

Αφήστε το σχόλιο σας