Πάει για ρεκόρ αιτήσεων η προκήρυξη του Δήμου Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Σε αυτό το σημείο μας έφτασε η συγκυβέρνηση και η άγρια λιτότητα που μας επέβαλλε: Μέσα σε πέντε ώρες, την πρώτη κιόλας ημέρα υποβολής αιτήσεων, 48 τρικαλινοί κ Σε αυτό το σημείο μας έφτασε η συγκυβέρνηση και η άγρια λιτότητα που μας επέβαλλε: Μέσα σε πέντε ώρες, την πρώτη κιόλας ημέρα υποβολής αιτήσεων, 48 τρικαλινοί κ Rating: 0

Πάει για ρεκόρ αιτήσεων η προκήρυξη του Δήμου Τρικκαίων

Πάει για ρεκόρ αιτήσεων η προκήρυξη του Δήμου Τρικκαίων

Σε αυτό το σημείο μας έφτασε η συγκυβέρνηση και η άγρια λιτότητα που μας επέβαλλε: Μέσα σε πέντε ώρες, την πρώτη κιόλας ημέρα υποβολής αιτήσεων, 48 τρικαλινοί και τρικαλινές που έχουν ανάγκη για δουλειά, να έχουν υποβάλλει αίτηση. Πρόκειται για την προκήρυξη του Δήμου Τρικκαίων για 40 θέσεις με 9μηνη σύμβαση στους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Και, ενώ άλλες φορές, τις πρώτες τρεις ημέρες της προθεσμίας υποβολής της αίτησης, βαριά βαριά να πήγαιναν δυο τρεις, σήμερα, πήγαν στην αίθουσα του Δημοτικου Συμβουλίου (εκεί υποβάλλουν τις αιτήσεις) 48 άτομα!
Αναμένεται να σπάσει ρεκόρ αυτή ηπροκήρυξη, την ώρα που ο κόσμος για κάποιον… απροσδιόριστο λόγο, δεν έχει πειασστεί για το success story του Σαμαρά. Να δούμε πόσοι θα καταθέσουν μέχρι την άλλη Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου.
(την προκήρυξη, πληροφορίες και την αίτηση, θα τις βρείτε εδώ)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή