Πάλι ένταση στην Καλαμπάκα για το κυκλοφοριακό Reviewed by Momizat on . Αποχώρησε από την αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας η αντιπολίτευση και συγκεκριμένα η ομάδα του κ. Βύρωνα Μπουτίνα. Ο κ. Μπουτίνας πήρε το Αποχώρησε από την αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας η αντιπολίτευση και συγκεκριμένα η ομάδα του κ. Βύρωνα Μπουτίνα. Ο κ. Μπουτίνας πήρε το Rating: 0

Πάλι ένταση στην Καλαμπάκα για το κυκλοφοριακό

Πάλι ένταση στην Καλαμπάκα για το κυκλοφοριακό

Αποχώρησε από την αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας η αντιπολίτευση και συγκεκριμένα η ομάδα του κ. Βύρωνα Μπουτίνα.

Ο κ. Μπουτίνας πήρε τον λόγο αμέσως μετά από τον κ. Σακελλαρίου που έκανε την τοποθέτηση για τα εκτός ημερήσιας θέματα. Ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης εξέφρασε την δυσαρέσκειά του σχετικά με την αναβολή του θέματος του κυκλοφοριακού λόγω απουσίας του μελετητή.

“Η Καλαμπάκα κόπηκε στη μέση και υπάρχουν προβλήματα” τόνισε ο κ. Μπουτίνας, η συζητάμε το θέμα, η αποχωρούμε.

Ακολούθησε τοποθέτηση του κ. Σακελλαρίου που ανέφερε πως ο περισσότερος κόσμος της Καλαμπάκας είναι η υπέρ του νέου κυκλοφοριακού και σε συνεδρίαση θα συζητηθούν οι αιτήσεις κάποιων δημοτών που ζητούν κάποιες αλλαγές σε σημεία του νέου κυκλοφοριακού προκειμένου να δοθούν και κάποιες λύσεις.

“Προσπαθείτε να εκμεταλλευτείτε πολιτικά την αντίδραση αυτών που είναι κατα του κυκλοφοριακού, είπε ο κ. Σακελλαρίου και η αντιπολίτευση αποχώρησε από την συνεδρίαση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή