«Πάλι εδώ είσαι εσύ»; ρωτούν οι κάτοικοι των χωριών τον Δ. Παπαστεργίου Reviewed by Momizat on . Νέος κύκλος επισκέψεων από την «Επανεκκίνηση» για το μεγάλο ευχαριστώ Καινούργιο κύκλο επισκέψεων ξεκίνησε από χθες ο Δημήτρης Παπαστεργίου στην περιφέρεια του Νέος κύκλος επισκέψεων από την «Επανεκκίνηση» για το μεγάλο ευχαριστώ Καινούργιο κύκλο επισκέψεων ξεκίνησε από χθες ο Δημήτρης Παπαστεργίου στην περιφέρεια του Rating: 0

«Πάλι εδώ είσαι εσύ»; ρωτούν οι κάτοικοι των χωριών τον Δ. Παπαστεργίου

«Πάλι εδώ είσαι εσύ»; ρωτούν οι κάτοικοι των χωριών τον Δ. Παπαστεργίου

Νέος κύκλος επισκέψεων από την «Επανεκκίνηση» για το μεγάλο ευχαριστώ

Καινούργιο κύκλο επισκέψεων ξεκίνησε από χθες ο Δημήτρης Παπαστεργίου στην περιφέρεια του Δήμου, για να ευχαριστήσει του κατοίκους των χωριών για την στήριξή τους στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος, συνοδευόμενος από εκλεγμένους συμβούλους του, συνομίλησε το πρωί με ανθρώπους των χωριών Αγ. Νικόλαος, Σπαθάδες, Ρίζωμα, Πλάτανος, Ελληνόκαστρο, Χαϊδεμένη, Ράξα, Σωτήρα και Λεπτοκαρυυά, ενώ το απόγευμα επισκέπτεται όλα τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Κόζιακα και Καλλιδένδρου, όπου για μία ακόμη φορά θα καταγράψει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των παραπάνω περιοχών.

Οι επισκέψεις στις υπόλοιπες συνοικίες και τα χωριά του Δήμου θα συνεχιστούν και αύριο, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθούν την Δευτέρα το απόγευμα, οπότε από εκεί και έπειτα θα πυκνώσουν οι επαφές του κ. Παπαστεργίου και των συνεργατών του με τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τους φορείς του Δήμου.

Νέα ήθη και τον πήχη ψηλά – σε ότι αφορά την αμφίδρομη επικοινωνία με τους Δημότες – φαίνεται ότι επιχειρεί να  θέσει ο κ. Παπαστεργίου και η νεοεκλεγείσα δημοτική του ομάδα. Μένει να δούμε αν οι ρυθμοί αυτοί θα συνεχιστούν και μετά την 1η Σεπτεμβρίου, αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα το δηλωμένο ενδιαφέρον της «Επανεκκίνησης» για συνεχή επαφή με τους κατοίκους της πόλης και των χωριών μας.

episkepseis_papaster7 episkepseis_papaster6 episkepseis_papaster2 episkepseis_papaster1 episkepseis_papaster5 episkepseis_papaster4 episkepseis_papaster

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή