«Πάλι εδώ είσαι εσύ;». Reviewed by Momizat on . Είναι η πιο συχνή ερώτηση,που ακούει αυτές τις μέρες της προεκλογικής περιόδου ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης και υποψήφιος (θέλει σταυρό αυτή τη φορά) Είναι η πιο συχνή ερώτηση,που ακούει αυτές τις μέρες της προεκλογικής περιόδου ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης και υποψήφιος (θέλει σταυρό αυτή τη φορά) Rating: 0

«Πάλι εδώ είσαι εσύ;».

«Πάλι εδώ είσαι εσύ;».

Είναι η πιο συχνή ερώτηση,που ακούει αυτές τις μέρες της προεκλογικής περιόδου ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης και υποψήφιος (θέλει σταυρό αυτή τη φορά) περιφερειακός σύμβουλος της περιφερειακής ενότητας Τρικάλων.
Γιατί η περίπτωση του είναι ξεχωριστή. 
Δεν είναι υποψήφιος που βγήκε τώρα -15 μέρες πριν στηθούν οι κάλπες- στα χωριά, στα καφενεία και τις πλατείες. Για την ακρίβεια, δεν σταμάτησε όλα αυτά τα χρόνια να περνά από όλα τα χωριά από το Μαλακάσι ως την Πηνειάδα με πλημμύρες και καύσωνες.
Και ο ψηφοφόρος την αενάως φυσική παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Μιχαλάκη, την εκτιμά και θα φανεί οσονούπω. Και εκείνος όμως από την πλευρά του, δεν θεωρεί ότι ο πολίτης είναι δεδομένος για αυτό και τον βλέπουν και πάλι μπροστά τους!
Ε.Σ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή