Πάλι “μέσα” ο Γιάννης Ριτσιος … Reviewed by Momizat on . Επανέφερε την  μήνυση που είχε υποβάλει πριν από μερικές ημέρες  κατά του αγροτοσυνδικαλιστή Γιάννη Ρίτσιου  ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αχιλλ Επανέφερε την  μήνυση που είχε υποβάλει πριν από μερικές ημέρες  κατά του αγροτοσυνδικαλιστή Γιάννη Ρίτσιου  ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αχιλλ Rating: 0

Πάλι “μέσα” ο Γιάννης Ριτσιος …

Πάλι “μέσα” ο Γιάννης Ριτσιος …

Επανέφερε την  μήνυση που είχε υποβάλει πριν από μερικές ημέρες  κατά του αγροτοσυνδικαλιστή Γιάννη Ρίτσιου  ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αχιλλέας Λιούτας.

Ένας ακόμη λόγος είναι σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά ότι μοίραζε σε περαστικούς σε φυλλάδιο τα όσα είχε δημοσιεύσει το προηγούμενο διάστημα .

Ο Γιάννης Ρίτσιος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Τρικάλων και αυτή την ώρα καταθέτει αποκρούοντας τις κατηγορίες.

Το κείμενο του Γιάννη Ρίτσιου κρίθηκε συκοφαντικό από πλευράς Αχιλλέα Λιούτα και ακολούθησε επαναφορά της μηνυτήριας αναφοράς κατά του αγροτοσυνδικαλιστή.

Η κόντρα των δύο ανδρών κρατάει πολλά χρόνια και δεν είναι η πρωτη φορά όπου ο Γιάννης Ρίτσιος παρεμβαίνει με «εφημερίδα τοίχου» κατά του Αχιλλέα Λιούτα . 

 

Σχόλια (3)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή