"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Πάμε απόψε στα “Τσιτσάνεια”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας

διοργανώνει την αναβληθείσα κεντρική εκδήλωση των «Τσιτσανείων 2016» αυτή  την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 20:00 στον Μύλο  Ματσόπουλου.

Πρόκειται για τη μουσική παράσταση με τίτλο «Τρικαλινή παλιά μου αγάπη. Μια πόλη, έξι ονόματα, μια ιστορία… Η ιστορία του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού. Εμείς οι νεότεροι τους ξέρουμε όπως και οι παλιοί, το ίδιο καλά. Δεν  τους ζήσαμε, όμως τους νιώθουμε μαζί μας κάθε μέρα σε κάθε μας βήμα. Είμαστε από τις ίδιες γειτονιές, περπατάμε στα ίδια σοκάκια, ατενίζουμε τον ίδιο ορίζοντα. Μιλάμε μαζί τους όταν τραγουδάμε τα τραγούδια τους, και ας τα λέμε πολλές φορές με τον δικό μας τρόπο. Είναι πάντα δίπλα μας και για όλα όσα μάθαμε από αυτούς τους λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Ο Απόστολος Καλδάρας, ο Κώστας Βίρβος, ο Χρήστος Κολοκοτρώνης, ο Γιώργος Σαμολαδάς, ο Δημήτρης Μητροπάνος και ασφαλώς ο κορυφαίος Βασίλης Τσιτσάνης θα είναι παρόντες με τις  μουσικές, τα στιχάκια και τα τραγούδια που αγαπήσαμε. Πρόκειται για τους Τρικαλινούς που διαμόρφωσαν και ανέδειξαν το λαϊκό μας τραγούδι και είναι οι τιμώμενοι στο πρόγραμμα – αφιέρωμα που θα παρουσιάσει η Ορχήστρα του Μουσείου Τσιτσάνη με ερμηνευτές τον Κώστα Καραφώτη και την Ευτυχία Μητρίτσα. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης