Πάμε “Φρούριο” Reviewed by Momizat on . Αυτό το Σάββατο ανοίγει τις πύλες του το καφέ στο Φρούριο Τρικάλων. Το πρώτο μέρος του «πολυχώρου» του βυζαντινού κάστρου της πόλης ολοκληρώθηκε. Μετά  από αρκε Αυτό το Σάββατο ανοίγει τις πύλες του το καφέ στο Φρούριο Τρικάλων. Το πρώτο μέρος του «πολυχώρου» του βυζαντινού κάστρου της πόλης ολοκληρώθηκε. Μετά  από αρκε Rating: 0

Πάμε “Φρούριο”

Πάμε “Φρούριο”

Αυτό το Σάββατο ανοίγει τις πύλες του το καφέ στο Φρούριο Τρικάλων. Το πρώτο μέρος του «πολυχώρου» του βυζαντινού κάστρου της πόλης ολοκληρώθηκε. Μετά  από αρκετές εβδομάδες εργασιών έχουν πλήρως ανακαινιστεί  η μία αίθουσα, η υποδοχή, η κουζίνα και οι τουαλέτες. Σημαντικές βελτιώσεις έχουν γίνει στον προαύλιο χώρο, καθώς και στο σιντριβάνι, όπου συνεχίζεται η αποκατάσταση του και πολύ σύντομα θα ξαναλειτουργήσει. Σε εξέλιξη βρίσκονται  οι εργασίες για τη δεύτερη κατά σειρά αίθουσα και τον παιδότοπο, που θα ολοκληρωθούν μέχρι το φθινόπωρο.
Το Fortress café, μετά την πρώτη του δοκιμαστική περίοδο λειτουργίας είναι πανέτοιμο και ξεκινά επίσημα αυτό το Σάββατο 25  Φεβρουαρίου.

e-enimerosi.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή