Πάνος Καμένος από τα Τρίκαλα : «Είμαστε οι εγγυητές του αύριο» Reviewed by Momizat on . Τα Τρίκαλα επισκέφτηκε σήμερα ο Πάνος Καμμένος ο οποίος συναντήθηκε με τους υποψηφίους των ΑΝ.ΕΛ. στον Νομό Τρικάλων και με στελέχη του κόμματος του ενώ στην συ Τα Τρίκαλα επισκέφτηκε σήμερα ο Πάνος Καμμένος ο οποίος συναντήθηκε με τους υποψηφίους των ΑΝ.ΕΛ. στον Νομό Τρικάλων και με στελέχη του κόμματος του ενώ στην συ Rating: 0

Πάνος Καμένος από τα Τρίκαλα : «Είμαστε οι εγγυητές του αύριο»

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τα Τρίκαλα επισκέφτηκε σήμερα ο Πάνος Καμμένος ο οποίος συναντήθηκε με τους υποψηφίους των ΑΝ.ΕΛ. στον Νομό Τρικάλων και με στελέχη του κόμματος του ενώ στην συνέχεια περπάτησε στο κέντρο της πόλης και θα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες. «Δεν βάζουμε νερό στο κρασί μας για εθνικά θέματα . Αν μας βάλει στην Βουλή ο ελληνικός λαός θα είμαστε ρυθμιστές και εγγυητές» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος κατά την συνέντευξη τύπου προς τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ .
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ο Πάνος Καμμένοςεπιτέθηκε στα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης λέγοντας για την νέα Δημοκρατίας ότιμετά τον Κώστα Καραμανλή μετατράπηκεσε ένα κόμμα που ουσιαστικά έχει μεταμορφωθεί σε συνήγορο υπεράσπισης του ΠΑΣΟΚ .
Ενώ για το ΠΑΣΟΚ είπε ότι δεν έχει σχέση με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, ένα κόμμα που από σύνθημα η Ελλάδα ανήκει στους έλληνες έχει ανατραπεί σε κόμμα που λέει η Ελλάδα ανήκει στους τραπεζίτες .« Οι δημοσκοπήσει – ανέφερε ο Πάνος Καμένος – οι οποίες βγαίνουν γίνονται είτε από εταιρίες που έχουν άμεση σχέση με την κυβέρνηση είτε από κάποιες άλλες εταιρίες όπως πανεπιστήμια αλλά δεν έχουν στοιχεία.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Οι δημοσκοπήσεις δυστυχώς έχουν καταντήσει εργαλεία για να απειλούν τους πολίτες ή να προσπαθούν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη. Εμείς θ α λειτουργήσουμε με δημοκρατικά κριτήρια. Εάν ο ελληνικός λαός θέλει να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοδύναμος και οι ΑΝΕΛ να μην είναι στην Βουλή και πιστεύει ότι είναι η καλύτερη λύση στις 25 του μηνός θα ψηφίσει όχι όμως επηρεαζόμενος ,εάν θεωρεί ότι εμείς μπορούμε να είμαστε εγγυητές και το αναγκαίο καλό στην αυριανή κυβέρνηση θα μας επιλέξει με δημοκρατικές διαδικασίες και χωρίς να χρησιμοποιούμε μεθόδους προπαγάνδας όπως των περίφημων δημοσκοπήσεων.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή