Πάνω από 100.000 ευρώ η λεία των ληστών στην Τράπεζα Πειραιώς στη Φαρκαδόνα Reviewed by Momizat on . Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων για την σύλληψη των ληστών της Τράπεζας Πειραιώς της Φαρκαδόνας. Η τρεις ένοπλοι ληστές εισήλθαν Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων για την σύλληψη των ληστών της Τράπεζας Πειραιώς της Φαρκαδόνας. Η τρεις ένοπλοι ληστές εισήλθαν Rating: 0

Πάνω από 100.000 ευρώ η λεία των ληστών στην Τράπεζα Πειραιώς στη Φαρκαδόνα

TRAPEZA

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων για την σύλληψη των ληστών της Τράπεζας Πειραιώς της Φαρκαδόνας.

Η τρεις ένοπλοι ληστές εισήλθαν μεταμφιεσμένοι με περούκες, καπέλα και γυαλιά στο τραπεζικό κατάστημα της Φαρκαδόνας λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι από την πόρτα, αφαιρώντας μεγάλο χρηματικό ποσό που εκτιμάται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στις 100.000 ευρώ.

Οι ληστές εισήλθαν στην Τράπεζα και υπό την απειλή όπλου ζήτησαν τα χρήματα από τα ταμεία. Την ώρα της ληστείας υπήρχαν πελάτες στην Τράπεζα ακόμη και μικρά παιδιά.

Αφαίρεσαν γρήγορα τα χρήματα τα οποία τα τοποθέτησαν σε σάκους και έφυγαν από την πόρτα. Οι τρεις άνδρες μικρής, σύμφωνα με πληροφορίες ηλικίας, έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
krini news

Αφήστε το σχόλιο σας