Πάρτε θέση τώρα για τις απλήρωτες καθαρίστριες του Νοσοκομείου Τρικάλων Reviewed by Momizat on .   Για μία ακόμη φορά περιμένουν να πληρωθούν μισθούς που έχουν δουλέψει. Οι καθαρίστριες στο Νοσοκομείο Τρικάλων που απασχολούνται μέσω ιδιωτικής εταιρείας   Για μία ακόμη φορά περιμένουν να πληρωθούν μισθούς που έχουν δουλέψει. Οι καθαρίστριες στο Νοσοκομείο Τρικάλων που απασχολούνται μέσω ιδιωτικής εταιρείας Rating: 0

Πάρτε θέση τώρα για τις απλήρωτες καθαρίστριες του Νοσοκομείου Τρικάλων

Πάρτε θέση τώρα για τις απλήρωτες καθαρίστριες του Νοσοκομείου Τρικάλων

 

Για μία ακόμη φορά περιμένουν να πληρωθούν μισθούς που έχουν δουλέψει. Οι καθαρίστριες στο Νοσοκομείο Τρικάλων που απασχολούνται μέσω ιδιωτικής εταιρείας, για μία ακόμη φορά είναι στο … «περίμενε», αν και έχουν να πληρωθούν ένα εξάμηνο περίπου.

Κανείς δεν τους έχει ενημερώσει τι «μέλλει γενέσθαι» και παραμένουν  ανήσυχες και προβληματισμένες, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που βιώνουν αντίστοιχο πρόβλημα και καθυστερήσεις στις πληρωμές τους.

Το ερώτημα,  τι είδους συμβάσεις υπάρχουν μεταξύ  του νοσοκομείου και της ιδιωτικής εταιρείας, παραμένει αναπάντητο εκ μέρους της διοίκησης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για συμβάσεις που έχουν νομικά κενά.

Στο Νοσοκομείο των Τρικάλων πλέον δεν υπάρχει μόνιμο προσωπικό , αλλά εργολαβία. Ποιo το αποτέλεσμα; Μια σύμβαση στον αέρα, αφού έχει μεγάλα κενά, μισθοί των 400 ευρώ, απλήρωτες για μήνες οι εργαζόμενες και το τραγικότερο όλων:

Για να πάρουν τα δεδουλευμένα τους, οι εργαζόμενες κάθε τρεις-τέσσερις μήνες, μια ή δυο από αυτές πηγαίνουν στον επόπτη εργασίας, καταγγέλλουν το ότι είναι απλήρωτες, ο επόπτης κάνει συστάσεις, πληρώνεται το προσωπικό, και αυτές που πήγαν στον επόπτη απολύονται. Αυτή είναι η κατάσταση και επί τέλους η διοίκηση του νοσοκομείου θα πρέπει να πάρει θέση στο ζήτημα που για πολλοστή φορά προέκυψε.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή