Πάρτυ ψυχεδέλειας και καρναβαλιού Reviewed by Momizat on . Ακόμη ένα psychedelic πάρτυ, αλλά σε συνδυασμό με τις Απόκριες, διοργανώθηκε στα Τρίκαλα. Ηταν ένα Psycarnival party την Κυριακή, στη μουσική σκηνή «Κεντρική Πλ Ακόμη ένα psychedelic πάρτυ, αλλά σε συνδυασμό με τις Απόκριες, διοργανώθηκε στα Τρίκαλα. Ηταν ένα Psycarnival party την Κυριακή, στη μουσική σκηνή «Κεντρική Πλ Rating: 0

Πάρτυ ψυχεδέλειας και καρναβαλιού

Πάρτυ ψυχεδέλειας και καρναβαλιού

Ακόμη ένα psychedelic πάρτυ, αλλά σε συνδυασμό με τις Απόκριες, διοργανώθηκε στα Τρίκαλα. Ηταν ένα Psycarnival party την Κυριακή, στη μουσική σκηνή «Κεντρική Πλατεία». Η twelvehundredmeters team και η hydro psyteam συνεργάστηκαν ξανά στο event, με ταξίδι που ξεκίνησε από το απόγευμα και κράτησε μέχρι το πρωί της Κ. Δευτέρας – όπως συνήθως συμβαίνει.
Στην πρόσκληση έγραφε: «Σας περιμένουμε όλους να φορέσετε τα φωτεινά σας χαμόγελα, τα αστραφτερά σας μάτια, το γεμάτο ενέργεια κορμί σας, βάλτε και τη στολή σας όσοι γουστάρετε ( μανιτάρια, ξωτικά κ.λπ. θα βοηθούσαν και την διακόσμηση ) και ελάτε να περάσουμε ένα αξέχαστο βράδυ!».
Και αυτό έγινε, αφού ο χώρος μεταμορφώθηκε πλήρως, με τα χρώματα και τη μουσική να δίνουν μια νέα, σύγχρονη έννοια στη λέξη ψυχεδέλεια.

psyc3

Επαιξανοι:

Kulu ( sonic loom / diviant force )
Duat ( tree of life ) (BRA)
Ankass ( Amorphia / Black Rec )
Dr.jeckyl ( Eoppy Rec )
Alex ( Telvehundredmeters )
Sambri ( Telvehundredmeters – Hydro team )
Dimi.Ker ( Hydro team )
Skara.Lee ( Telvehundredmeters )
Decoration: Mooker – Hydro psyteam – 1200meters team

support by PSY Loykoymades

psyc4 psyc psyc1

Αφήστε το σχόλιο σας