Πάσχα με τους Τρικαλινούς για τον Κώστα Σκρέκα Reviewed by Momizat on . Πάσχα στα χωριά μας έκανε το ο βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ., κ. Κώστας Σκρέκας. Βρήκε την ευκαιρία να χαλαρώσει από την ένταση των Κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων, Πάσχα στα χωριά μας έκανε το ο βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ., κ. Κώστας Σκρέκας. Βρήκε την ευκαιρία να χαλαρώσει από την ένταση των Κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων, Rating: 0

Πάσχα με τους Τρικαλινούς για τον Κώστα Σκρέκα

Πάσχα με τους Τρικαλινούς για τον Κώστα Σκρέκα
Πάσχα στα χωριά μας έκανε το ο βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ., κ. Κώστας Σκρέκας. Βρήκε την ευκαιρία να χαλαρώσει από την ένταση των Κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων, να δει και να μιλήσει τους ανθρώπους της υπαίθρου. Ο βουλευτής της Ν.Δ. έκανε μίνι-περιοδείες αυτές τις μέρες, πέρασε από πολλά χωριά και συμμετείχε σε θρησκευτικές εκδηλώσεις. Βρέθηκε, μεταξύ άλλων, στην μεταφορά της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας από το Αχλαδοχώρι στην Οιχαλία, ενώ παραβρέθηκε και στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Χρήστου Σινάνη στην Καλαμπάκα (στη φωτό διακρίνεται με τους προέδρους του Καστρακίου, Περικλή Γιάννη και Διάβας, Νίκο Μπαρμπάτη).
Άκουσε τα «παράπονα» των Τρικαλινών, ωστόσο μετέφερε μήνυμα αισιοδοξίας καθώς η χώρα με αργά, αλλά σταθερά βήματα, οδεύει προς την έξοδο από τη κρίση.
Ο κ. Κ. Σκρέκας επιμένει πως οι επόμενοι μήνες είναι καθοριστικοί «μιας και ήδη φαίνονται τα αποτελέσματα της δουλειάς που γίνεται από τη Κυβέρνηση. Είναι θέμα χρόνου να αρχίσουμε να διαμορφώνουμε μια νέα πραγματικότητα για το τόπο μας. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές και οι Ευρωεκλογές αποκτούν ξεχωριστή σημασία και τώρα θα πρέπει να δείξουμε όλοι σοβαρότητα και υπευθυνότητα».

(Από το πολιτικό γραφείο)

skrekas-periodeia

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή