Πάτερ Κανίνα εσύ Super Star..!! Reviewed by Momizat on . Ο Famous αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κανίνας, ίσιωσε το Haute Couture (υψηλής ραπτικής) ράσο του και εισήλθε εντυπωσιακά στη κατάμεστη αίθουσα. Ήταν ο χορός του Αγίου Ο Famous αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κανίνας, ίσιωσε το Haute Couture (υψηλής ραπτικής) ράσο του και εισήλθε εντυπωσιακά στη κατάμεστη αίθουσα. Ήταν ο χορός του Αγίου Rating: 0

Πάτερ Κανίνα εσύ Super Star..!!

Πάτερ Κανίνα εσύ Super Star..!!

Ο Famous αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κανίνας, ίσιωσε το Haute Couture (υψηλής ραπτικής) ράσο του και εισήλθε εντυπωσιακά στη κατάμεστη αίθουσα.

Ήταν ο χορός του Αγίου Νεκταρίου, το κοσμικό γεγονός της χρονιάς και έπρεπε να κάνει εντύπωση, αφού στην εκδήλωση θα είναι πολλοί παπαράτσι και όλα τα τοπικά sites.

Η πάντα χαμογελαστή επίτροπος του ναού Γεωργία Αναγνωστοπούλου με τη Le Cog (κοκοράκι) κόμμωση,  έσπευσε να τον υποδεχτεί στην είσοδο του εξοχικού κέντρου.

Θρίαμβος πρωτοσύγκελε, κοσμοσυρροή, κρέμονται από τα παράθυρα”, του είπε περιχαρής για την επιτυχία της διοργάνωσης.

“Εύγε τέκνο μου” της απάντησε εκείνος ευχαριστημένος, τείνοντας ταυτόχρονα τη δεξιά του παλάμη για χειροφίλημα, με στυλ ανάλογο του Μακαριστού Χριστοδούλου.

Την ίδια στιγμή ένας νεαρός τον αγκάλιαζε εκστασιασμένος, ποζάροντας μαζί του και δύο κυρίες έπαιρναν θέση δίπλα του, περιχαρείς και γεμάτες νάζι.

Ήταν ο Λευτέρης Αβραμόπουλος, με την αιθέρια Βούλα Κάλφα και τη γοητευτική Χρύσα Πούλιου.

Είχε έρθει η ώρα των φλας και των φωτορεπόρτερ.

Ο δρόμος για την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και πάσης Ελλάδος, είναι ανηφορικός και απαιτεί θυσίες σκέφτηκε ο λαοπρόβλητος ιερέας, κοιτώντας τους επισήμους που το ζήλευαν και το ποίμνιό του να τον περιμένει.

Γκρούεζας

(Το παρόν αποτελεί ευθυμογράφημα).

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή