Πάψε να τους ακούς Reviewed by Momizat on . - Θεώρησαν σημαντική είδηση το ότι κατεδαφίστηκε ένα κτήριο στην Τσεχία και παραλίγο να σκοτωθεί κάποιος θεατής από αδέσποτη πέτρα. Δεν θεώρησαν σημαντική είδησ - Θεώρησαν σημαντική είδηση το ότι κατεδαφίστηκε ένα κτήριο στην Τσεχία και παραλίγο να σκοτωθεί κάποιος θεατής από αδέσποτη πέτρα. Δεν θεώρησαν σημαντική είδησ Rating: 0

Πάψε να τους ακούς

Πάψε να τους ακούς

giwrgos_koutinas– Θεώρησαν σημαντική είδηση το ότι κατεδαφίστηκε ένα κτήριο στην Τσεχία και παραλίγο να σκοτωθεί κάποιος θεατής από αδέσποτη πέτρα. Δεν θεώρησαν σημαντική είδηση ότι το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα τετραμελούς οικογένειας ορίστηκε σε 400€ το μήνα.
– Αποδίδουν εύσημα στην γαλλική δικαιοσύνη, η οποία τόλμησε να οδηγήσει ενώπιόν της πρώην πρόεδρο δημοκρατίας. Δεν τολμούν, όμως, να αφήσουν έστω το παραμικρό υπονοούμενο για την ελληνικό δικαστικό σύστημα που δεν τολμά να στραφεί καθ’ οιουδήποτε εν ενεργεία πολιτικού.
– Προπαγανδίζουν με κάθε τρόπο τα καλά τής Ιδιωτικής Ασφάλισης. Όμως, κανείς δεν μιλάει για την εξυγίανσή της ή για το σκάνδαλο της “Ασπίς-Πρόνοια”.
– Προβάλλουν τους ελάχιστους που διακρίθηκαν με μια ηλεκτρονική καινοτομία, (συνήθως εφαρμογές κινητών τηλεφώνων). Ξεχνάνε εκατοντάδες χιλιάδες νέων που παλεύουν έχοντας ξεχάσει τα όνειρά τους.
– Χρησιμοποιούν βολεμένους δημοσιογράφους, κονδυλοφόρους που πλουτίζουν επί χρόνια προπαγανδίζοντας “αξίες” ενός σάπιου κατεστημένου.
Σε “ενημερώνουν”, σε καθοδηγούν, σε τρομοκρατούν, να σε κρατούν στο σκοτάδι. Δε σ’ αφήνουν ν’ αποτινάξεις τις αλυσίδες σου. Πάψε να τους ακούς!

Γιώργος Κουτίνας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή