Πέγκυ Νάτσινα – Υποψηφιότητα που στέλνει πολλά μηνύματα Reviewed by Momizat on . Αφού για μήνες ήρθε αντιμέτωπη με αντιδράσεις του τύπου, «που πας να μπλέξεις», «που πάει το αρνί, μέσα στους λύκους», «δεν έχεις χρόνο», «είσαι τρελή», και αφο Αφού για μήνες ήρθε αντιμέτωπη με αντιδράσεις του τύπου, «που πας να μπλέξεις», «που πάει το αρνί, μέσα στους λύκους», «δεν έχεις χρόνο», «είσαι τρελή», και αφο Rating: 0

Πέγκυ Νάτσινα – Υποψηφιότητα που στέλνει πολλά μηνύματα

Πέγκυ Νάτσινα – Υποψηφιότητα που στέλνει πολλά μηνύματα

Αφού για μήνες ήρθε αντιμέτωπη με αντιδράσεις του τύπου, «που πας να μπλέξεις», «που πάει το αρνί, μέσα στους λύκους», «δεν έχεις χρόνο», «είσαι τρελή», και αφού ήρθε αντιμέτωπη με τον ίδιο της τον εαυτό με ερωτήματα του τύπου «μα, μπορείς;», «έχεις χρόνο;», «δεν ξέρεις τίποτε από αυτά;» η Πέγκυ Νάτσινα , το αποφάσισε , είπε το ΝΑΙ στον Γιάννη Σακελλαρίου και σήμερα “οργώνει” τα χωριά του δήμου Φαρκαδόνας για τη συλλογή ψήφων.

Η Πέγκυ Νάτσινα αποδεχόμενη την πρόταση που της έγινε από τον επικεφαλής της παράταξής της και υποψήφιο δήμαρχό κ. Γιάννη Σακελλαρίου , στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφια με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη ««Νέα Πνοή Δημιουργίας» » 

Είναι από τα αγαπητά πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας και όπως λέει η ίδια , όχι άλλα μικροκομματικά συμφέροντα, όχι άλλες διαπλοκές, όχι άλλη χρυσόσκονη. Ας εργαστούμε για το καλύτερο και ας ρίξουμε την ψήφο μας σε αυτούς που πραγματικά αξίζουν.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή