Πέθανε ένας από τους παλιότερους ποδηλατάδες των Τρικάλων, ο Βασίλης Σπυρόπουλος Reviewed by Momizat on . Ενας από τους πιο παλιούς και πιο αγαπητούς ποδηλατάδες των Τρικάλων, μας άφησε χθες το βράδυ Ο Βασίληw Σπυρόπουλος, 72 ετών, πέθανε χθες το βράδυ, αφήνοντας έν Ενας από τους πιο παλιούς και πιο αγαπητούς ποδηλατάδες των Τρικάλων, μας άφησε χθες το βράδυ Ο Βασίληw Σπυρόπουλος, 72 ετών, πέθανε χθες το βράδυ, αφήνοντας έν Rating: 0

Πέθανε ένας από τους παλιότερους ποδηλατάδες των Τρικάλων, ο Βασίλης Σπυρόπουλος

Πέθανε ένας από τους παλιότερους ποδηλατάδες των Τρικάλων, ο Βασίλης Σπυρόπουλος

Ενας από τους πιο παλιούς και πιο αγαπητούς ποδηλατάδες των Τρικάλων, μας άφησε χθες το βράδυ Ο Βασίληw Σπυρόπουλος, 72 ετών, πέθανε χθες το βράδυ, αφήνοντας ένα κενό στο σερβίς ποδηλάτων και στην πώλησή τους. Είχε, βέβαια, από καιρό συνταξιοδοτηθεί, αλλά η τέχνη του – περί τέχνης επρόκειτο – είχε αφήσει το στίγμα της σε χιλιάδες τρικαλινούς στο πέρασμα των χρόνων. Ακόμη και την περίοδο κάμψης της αγοράς ποδηλάτου, στα τέλη της δεκαετίας του ’90, το ποδηλατάδικο στην πλατεία παρέμενε σταθερό. Οδηγός για όσους ακόμη οδηγούσαν. Και πλέον, είναι όλοι μαζί οι νικητές στον αγώνα των αναμνήσεων: αλλαγή λάστιχου, φόλα, κουδούνι, φρένα, σέλα, απλό φούσκωμα και πολλές άλλες κλασικές εργασίες πάνω στο ποδήλατο, πέρασαν από τα χέρια του.
Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Χρυσούλα και τα παιδιά τους, Στέργιο Σπυροπούλο, Μαρία και Γεώργιος Δουρδούλης, καθώς και εγγόνια. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τρίτη 12/8/2014 και ώρα 11.30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Κων/νο Τρικάλων. Η ταφή θα γίνει στον Κοιμητήριο της Ζοωδόχου Πηγής.
(Οι φωτογραφίες προέρχονται από το ποδηλατάδικο, από περυσινό ρεπορτάζ για τον Ενεργό Πολίτη).
Θανάσης Μιχαλάκης

spyr-podil spyr-podil1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή