Πέθανε από covid19, 52χρονος από τον Μεσενικόλα Καρδίτσας Reviewed by Momizat on . Ο Παντελής Καταραχιάς ζούσε μόνιμα στο Βόλο, όπου ήταν προϊστάμενος της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Μαγνησίας, αλλά κατάγεται από τον Μεσενικόλα Καρδίτσας. «Έσβησε» Ο Παντελής Καταραχιάς ζούσε μόνιμα στο Βόλο, όπου ήταν προϊστάμενος της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Μαγνησίας, αλλά κατάγεται από τον Μεσενικόλα Καρδίτσας. «Έσβησε» Rating: 0

Πέθανε από covid19, 52χρονος από τον Μεσενικόλα Καρδίτσας

Πέθανε από covid19, 52χρονος από τον Μεσενικόλα Καρδίτσας

Ο Παντελής Καταραχιάς ζούσε μόνιμα στο Βόλο, όπου ήταν προϊστάμενος της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Μαγνησίας, αλλά κατάγεται από τον Μεσενικόλα Καρδίτσας.

«Έσβησε» το απόγευμα της Κυριακής ο προϊστάμενος της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, Παντελής Καταραχιάς, σε ηλικία 52 χρόνων.

Ο Παντελής Καταραχιάς ζούσε μόνιμα στο Βόλο, αλλά κατάγεται από τον Μεσενικόλα Καρδίτσας.

Ο άτυχος 52χρονος νοσηλευόταν σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο νοσοκομείο Βόλου, καθώς νοσούσε από κορονοϊό.

Η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί κανείς όμως δεν περίμενε ότι θα καταφέρει να βγει νικητής.

Η μοίρα όμως είχε διαφορετικά σχέδια. Σήμερα το μεσημέρι αποφασίστηκε να διασωληνωθεί, ωστόσο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας υπέστη ανακοπή.

Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των γιατρών που προσπάθησαν με νύχια και με δόντια να τον κρατήσουν στη ζωή ο 52χρονος υπάλληλος εξέπνευσε.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο 52χρονος υπηρεσιακός παράγοντας είχε προσβληθεί από κορονοϊό κατά τη διάρκεια υπηρεσιακών ελέγχων.

Τραγική ειρωνεία, μόλις πριν από λίγο διάστημα είχε αποκτήσει το τρίτο του παιδί και ήταν ιδιαίτερα ευτυχισμένος μαζί με τη σύζυγό του, η οποία είναι νοσηλεύτρια στο Αχιλλοπούλειο.

Το άγγελμα του θανάτου του έχει βυθίσει την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας σε βαρύ πένθος. Επρόκειτο για έναν αξιόλογο και ικανό υπάλληλο που έχαιρε της εκτίμησης των συναδέλφων του, αλλά και όλων των αιρετών της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, καθώς στο πρόσωπό του είχαν βρει έναν πολύτιμο συνεργάτη.

Από τις τελευταίες επικοινωνίες του, ήταν μέσω μηνυμάτων σήμερα αργά το μεσημέρι, με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη.

“Είναι σοκαριστικό. Ο Παντελής, ένας άνθρωπος δικός μας “έφυγε” τόσο νέος. Ελπίζαμε μέχρι την τελευταία στιγμή πως αυτή η “μάχη” θα κερδηθεί. Δυστυχώς δεν κατάφερε να νικήσει τον μεγαλύτερο εχθρό και είναι άδικο και γι’ αυτόν και για τόσους άλλους δικούς μας, γνωστούς και άγνωστους συνανθρώπους μας. Επικοινωνούσαμε συνεχώς για να ξέρει ότι εμείς τον σκεφτόμασταν και του δίναμε κουράγιο. Δεν έχω λόγια γι΄αυτόν τον “αποχαιρετισμό” , είπε η ίδια.

alithianews.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή