Πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός Ρόμπιν Ουίλιαμς Reviewed by Momizat on . Ο πολυαγαπημένος Αμερικάνος ηθοποιός Ρόμπιν Μακλόριν Ουίλιαμς πέθανε χθες, Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014, σε ηλικία 63 ετών. Ο θάνατος φέρεται να είαι αποτέλεσμα αυ Ο πολυαγαπημένος Αμερικάνος ηθοποιός Ρόμπιν Μακλόριν Ουίλιαμς πέθανε χθες, Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014, σε ηλικία 63 ετών. Ο θάνατος φέρεται να είαι αποτέλεσμα αυ Rating: 0

Πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός Ρόμπιν Ουίλιαμς

Πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός Ρόμπιν Ουίλιαμς

Ο πολυαγαπημένος Αμερικάνος ηθοποιός Ρόμπιν Μακλόριν Ουίλιαμς πέθανε χθες, Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014, σε ηλικία 63 ετών. Ο θάνατος φέρεται να είαι αποτέλεσμα αυτοκτονάις διά της ασφυξίας.
Σύμφωνα με το Variety, έπασχε από κατάθλιψη και είχε εσχάτως εισαχθεί σε κλινική για να ξεφύγει από τα ναρκωτικά.
Στην Ελλάδα έγινε γνωστός το 1987 με την ταινία Good morning, Vietnam και το γνωστό ραδιοφωνικό του ξύπνημα, ενώ λατρεύτηκε ως καθηγητής στον “Κύκλο των χαμένων ποιητών”, με το “Αδραξε τη μέρα”. Ακολούθησαν τα “Ξυπνηματα” σε ένα εξαίρετο δίδυμο με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο, το κωμικοδραματικό The fisher king με τον Τζεφ Μπρίτζες και ο “Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ”, για το οποίο απέσπασε το Οσκαρ δεύτερου ανδρικού ρόλου το 1997 (είχε άλλες δύο προτάσεις).
Επαιξε και σε εμπορικές επιτυχίες, όπως η Κυρία Νταμπφάιρ, Νύχτα στο Μουσείο, Τζουμάντζι, αλλά και το κλασικό Hook, ως Πήτερν Παν.
Στις ΗΠΑ ήταν γνωστός για πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις του, για τις οποίες κέρδισε 4 Εμυ, 5 Γκράμι, καθώς και άλλα βραβεία.
Αναλυτικά στοιχεία θα βρείτε εδώ και εδώ

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή