"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Πέθανε ο αρχηγός της Φιορεντίνα, Ντάβιντε Αστόρι

lafarm

Σχετικά άρθρα

Θρηνεί το ιταλικό ποδόσφαιρο. Ο Ντάβιντε Αστόρι, αρχηγός της Φιορεντίνα, και διεθνής με την εθνική Ιταλίας απεβίωσε σε ηλικία 31 ετών.

Πέθανε ο αρχηγός της Φιορεντίνα, Ντάβιντε Αστόρι

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός βρισκόταν με την αποστολή των «βιόλα» στο Ούντινε για τον αγώνα της ομάδας του με την Ουντινέζε αλλά το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε στο πρωινό στο ξενοδοχείο ανησύχησε τους ανθρώπους της ομάδας.

 Όταν τον βρήκαν ήταν ήδη αργά αφού ο Αστόρι ήταν νεκρός. Το δυσάρεστο νέο το ανακοίνωσε η ίδια η Φιορεντίνα και όπως ήταν λογικό ο σημερινός της αγώνας με την Ουντινέζε αναβλήθηκε, ενώ όπως όλα δείχνουν θα αναβληθεί και η υπόλοιπη αγωνιστική.

«Η Φιορεντίνα είναι βαθύτατα σοκαρισμένη και αναγκάζεται να ανακοινώσει τον θάνατο του αρχηγού της.Για αυτή την φοβερή και ιδιαίτερη κατάσταση, πρωτίστως για την οικογένειά του, ζητούμε την διακριτικότητα των ΜΜΕ» αναφέρει ανακοίνωση

Το τραγικό της υπόθεσης; Ο Αστόρι πριν από δύο εβδομάδες είχε γίνει πατέρας ενώ πρόσφατα είχε συμφωνήσει και με τον σύλλογο για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Αστόρι ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μίλαν και το 2006 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα. Το 2008 μετακόμισε στην Κάλιαρι, με τη φανέλα της οποίας μέτρησε 174 συμμετοχές. Το καλοκαίρι του 2014 παραχωρήθηκε δανεικός στην Ρόμα, για να μετακομίσει το επόμενο καλοκαίρι στην Φιορεντίνα την φανέλα της οποίας φόρεσε για 78 παιχνίδια, ενώ ήταν και διεθνής με την εθνική Ιταλίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης