Πέθανε ο δάσκαλος από το ατύχημα στις Καρυές

Δυστυχώς, υπέκυψε στα τραύματα του τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ο άτυχος 46χρονος που την περασμένη Κυριακή τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στον περιφερειακό δρόμο Τρικάλων. Ο άτυχος οδηγός δεν μπόρεσε να παραμείνει στη ζωή, παρά τις προσπάθειεες των γιατρών, και κατέληξε σήμερα το πρωί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Τρικάλων όπου νοσηλευόταν διασωληνομένος, σε κατάσταση καταστολής. Πρόκειται για τον Χρήστο Γιαννάκο, δάσκαλο του 30ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων.
Η κηδεία του Χρήστου Γιαννάκου θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 4.00μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου Τρικάλων.
Ο 46χρονος αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Μπιλιάνα και τον γιό τους Γιάννη, καθώς και τους γονείς του Γιάννη και Χρυσούλα Γιαννάκου και Γέλκα Τζώρτζιεβιτς
Ο καφές θα δοθεί στην Αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του Α΄ Νεκροταφείου Τρικάλων .
Το trikkipress.gr συλλυπείται τους οικείους του.