Πέθανε ο εκλεκτός συνάδελφος δημοσιογράφος, Γιώργος Γκόγκος Reviewed by Momizat on . Τον θάνατο του Γιώργου Γκόγκου θρηνεί ο δημοσιογραφικός κόσμος των Τρικάλων. Ο εκλιπών νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου για ενάμισι μήνα περίπου, με σπ Τον θάνατο του Γιώργου Γκόγκου θρηνεί ο δημοσιογραφικός κόσμος των Τρικάλων. Ο εκλιπών νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου για ενάμισι μήνα περίπου, με σπ Rating: 0

Πέθανε ο εκλεκτός συνάδελφος δημοσιογράφος, Γιώργος Γκόγκος

Πέθανε ο εκλεκτός συνάδελφος δημοσιογράφος, Γιώργος Γκόγκος

gogosΤον θάνατο του Γιώργου Γκόγκου θρηνεί ο δημοσιογραφικός κόσμος των Τρικάλων. Ο εκλιπών νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου για ενάμισι μήνα περίπου, με σπάνια ασθένεια και δυστυχώς απεβίωσε σήμερα το πρωί, σε ηλικία 61 ετών.
Ο Γιώργος Γκόγκος ήταν γλυκύς και σοβαρός άνθρωπος, εξαιρετικά αξιοπρεπής, μαχητής στη επάγγελμα, συνδικαλιστής στην Ενωση Συντακτών και στο Επικουρικό μας Ταμείο, σώφρων, χωρίς ποτέ να προκαλεί.

Εργάστηκε σε εφημερίδες της Λάρισας και του Βόλου, ενώ στα Τρίκαλα στον «Πρωινό Λόγο» και στην «Ερευνα», από όπου προ τετραετίας συνταξιοδοτήθηκε. Επίσης, διετέλεσες σύμβουλος επί θεμάτων Τύπου στη Νομαρχία Τρικάλων.
Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Ελένη και τα δύο του αγόρια, Νίκο και Θωμά.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 11 το πρωί, από τον ΙΝ Κοιμήσεως Θεοτόκου Δροσερού
Η trikkipress.grεκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
(φωτό sportrikala.gr)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή