Πέθανε ο Θανάσης Τριανταφύλλου, παλιός και αγαπητός έμπορος των Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Ενας από τους πιο παλιούς εμπόρους των Τρικάλων, ο Θανάσης Τριανταφύλλου, πέθανε χθες, Πέμπτη 31 Αυγούστου. Διατηρούσε επί πάρα πολλές δεκαετίες το γνωστό κατάσ Ενας από τους πιο παλιούς εμπόρους των Τρικάλων, ο Θανάσης Τριανταφύλλου, πέθανε χθες, Πέμπτη 31 Αυγούστου. Διατηρούσε επί πάρα πολλές δεκαετίες το γνωστό κατάσ Rating: 0

Πέθανε ο Θανάσης Τριανταφύλλου, παλιός και αγαπητός έμπορος των Τρικάλων

Πέθανε ο Θανάσης Τριανταφύλλου, παλιός και αγαπητός έμπορος των Τρικάλων

Ενας από τους πιο παλιούς εμπόρους των Τρικάλων, ο Θανάσης Τριανταφύλλου, πέθανε χθες, Πέμπτη 31 Αυγούστου. Διατηρούσε επί πάρα πολλές δεκαετίες το γνωστό κατάστημα, με τον αδελφό του Γιάννη, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, που και τώρα συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι από το συγκεκριμένο κατάστημα έχουν ψωνίσει γενιές και γενιές τρικαλινών. Μεγάλωσε με τη σύζυγό του Αλεξάνδρα, τέσσερα παιδιά: τη Ζωή, τον Βασίλη (έχει νυμφευθεί την Ειρήνη), την Ελευθερία (έχει παντρευτεί τον Αποστολο Πίσσα) και τον Απόστολο (έχει νυμφευθεί τηνΙωάννα), ενώ έχει χαρεί και τρία εγγόνια. Πάντα με το χαμόγελο, αλλά και σοβαρός, μαζί με το ξύπνιο βλέμμα, αποτέλεσε οδηγό για την οικογένειά του και σύμβολο του καλού έμπορα, αυτού που γνωρίζει πώς να βρίσκεται μέσα στην αγορά, να διατηρεί το μαγαζί και να εξυπηρετεί τον κόσμο.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα το πρωί, στις 10.30, από τον ΙΝ Αγίας Μαρίνας Τρικάλων.
Οι οικείοι του ζητούν, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η trikkipress.grχαιρετίζει με συγκίνηση τον χαμό ενός ανθρώπου που στο τέλος της ζωής του αντιμετώπισε κάποια προβλήματα υγείας.
Απευθύνει, δε, θερμότατα και ειλικρινή συλλυπητήρια στην κυρία Αλεξάνδρα και στα τέσσερα παιδιά του.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή