Πέθανε ο Κωνσταντίνος Κουλουβάτος των ξενοδοχείων Αμαλία Reviewed by Momizat on . Ο Κωνσταντίνος Κουλουβάτος, γόνος μιας από τις οικογένειες που θεμελίωσαν τον ελληνικό Τουρισμό, με τα ξενοδοχεία ΑΜΑΛΙΑ, έφυγε την Τρίτη σε ηλικία 62 ετών. Η ο Ο Κωνσταντίνος Κουλουβάτος, γόνος μιας από τις οικογένειες που θεμελίωσαν τον ελληνικό Τουρισμό, με τα ξενοδοχεία ΑΜΑΛΙΑ, έφυγε την Τρίτη σε ηλικία 62 ετών. Η ο Rating: 0

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Κουλουβάτος των ξενοδοχείων Αμαλία

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Κουλουβάτος των ξενοδοχείων Αμαλία

Ο Κωνσταντίνος Κουλουβάτος, γόνος μιας από τις οικογένειες που θεμελίωσαν τον ελληνικό Τουρισμό, με τα ξενοδοχεία ΑΜΑΛΙΑ, έφυγε την Τρίτη σε ηλικία 62 ετών.

Η οικογένεια του είχε ιδρύσει τα ξενοδοχεία ΑΜΑΛΙΑ, από το όνομα της μητέρας του Κωνσταντίνου Κουλουβάτου, σε Σύνταγμα, Ναύπλιο, Ολυμπία, Πρέβεζα, Καλαμπάκα και Δελφούς. Μια από τις οικογένειες που θεμελίωσαν τον ελληνικό τουρισμό. Είχε προηγηθεί η απώλεια των δυο αδερφών του Θοδωρή και Αλέξανδρου.

Στις 4 Μαϊου ο Κωνσταντίνος Κουλουβάτος, είχε δημοσιεύσει ένα άρθρο για τα δρώμενα στον Τουρισμό, την εποχή του κορονοϊού, με τον τίτλο: “Αναπόφευκτη η λαίλαπα στον τουρισμό”.

Ο Κωνσταντίνος Κουλουβάτος, ιδρυτικό μέλος του ΣΕΤΕ και μέλος του διοικητικού συμβουλίου επί σειρά ετών, πρόεδρος των ξενοδοχείων Αμαλία που έχουν γράψει ιστορία στον ελληνικό τουρισμό, θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας, ως υπόδειγμα αγωνιστή και επιτυχημένου επιχειρηματία, απαράμιλλου ήθους», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΕΤΕ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή