Πέθανε ο Κώστας Κάρης, πρώην διευθυντής της “Αυγής” Reviewed by Momizat on . Πέθανε την Κυριακή το βράδυ μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο ο Κώστας Κάρης, πρώην διευθυντής της Αυγής. Γεννημένος το 1954, ο Κώστας στρατεύτηκε από τα μαθ Πέθανε την Κυριακή το βράδυ μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο ο Κώστας Κάρης, πρώην διευθυντής της Αυγής. Γεννημένος το 1954, ο Κώστας στρατεύτηκε από τα μαθ Rating: 0

Πέθανε ο Κώστας Κάρης, πρώην διευθυντής της “Αυγής”

Πέθανε ο Κώστας Κάρης, πρώην διευθυντής της “Αυγής”

Πέθανε την Κυριακή το βράδυ μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο ο Κώστας Κάρης, πρώην διευθυντής της Αυγής. Γεννημένος το 1954, ο Κώστας στρατεύτηκε από τα μαθητικά του χρόνια στην Αριστερά. Υπήρξε αγωνιστής του αντιδικτατορικού φοιτητικού κινήματος ως φοιτητής της Αρχιτεκτονικής, ηγετικό στέλεχος της ΕΚΟΝ ΡΦ, του ΚΚΕ Εσωτερικού, της ΕΑΡ και του ΣΥΝ, ενώ συμμετείχε και στην ίδρυση της ΔΗΜΑΡ.

Πνεύμα ανήσυχο, προικισμένο και μορφωμένο,  σφράγισε  με την παρουσία του, τις γνώσεις και το ήθος την πορεία του αριστερού ανανεωτικού νεολαιίστικου κινήματος καθώς και της Αυγής. Αυτές τις δύσκολες ώρες, όλοι όσοι συνεργαστήκαμε με τον Κώστα επί πολλά χρόνια στην εφημερίδα, στέλνουμε μήνυμα συμπαράστασης στην οικογένεια του. Αλίκη, Αγάθη και Φανή κουράγιο.

Η πολιτική κηδεία του Κώστα θα γίνει αύριο Τρίτη, στις 6 το απόγευμα, από το νεκροταφείο Χολαργού.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή