Πέθανε ο παλιός πρόεδρος του ΑΟΤ Δημήτρης Κολίτσας Reviewed by Momizat on . Σε ηλικία 66 ετών έφυγε από την ζωή ο παλιός πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα Δημήτρης Κολίτσας που για πολλές μέρες έδινε μάχη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Τρικάλων. Σε ηλικία 66 ετών έφυγε από την ζωή ο παλιός πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα Δημήτρης Κολίτσας που για πολλές μέρες έδινε μάχη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Τρικάλων. Rating: 0

Πέθανε ο παλιός πρόεδρος του ΑΟΤ Δημήτρης Κολίτσας

Πέθανε ο παλιός πρόεδρος του ΑΟΤ Δημήτρης Κολίτσας

Σε ηλικία 66 ετών έφυγε από την ζωή ο παλιός πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα Δημήτρης Κολίτσας που για πολλές μέρες έδινε μάχη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Τρικάλων. Είχε υπηρετήσει διοικητικά τον ΑΟΤ την περίοδο 1990-91 ως ταμίας, την περίοδο 1991-92 ως πρώτος αντιπρόεδρος και την περίοδο 1992-93 ως πρόεδρος.

Το καλοκαίρι του 1992 μάλιστα ήταν ο άνθρωπος που έκανε τις διαπραγματεύσεις με τον Άρη και έγινε η μεταγραφή του Γιώργο Κολτσίδα ενώ στα Τρίκαλα έφερε ως δανεικούς του Χαραλαμπίδη και Ουζουνίδη από την ομάδα της Θεσσαλονίκης ως επιπλέον ανταλλάγματα.

Άνθρωπος με ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ, πετυχημένος οικογενειάρχης και άξιος  έμπορος ασχολιόταν πολλά χρονιά με το Εμπόριο Ξυλείας με την εταιρεία πλέον να έχει περάσει πλέον στα χέρια του γιου του Απόστολου που διετέλεσε και Περιφερειακός Σύμβουλος. Άφησε πίσω του άλλα δύο παιδιά, τον γιατρό Νίκο Κολίτσα μέλος του ΔΣ του Ερασιτέχνη ΑΟΤ και μία κόρη, την Αθηνά, καθώς και εγγόνια.

Τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα, γαμπρό, παππού, αδελφό και θείο
ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΟΛΙΤΣΑ
ΕΤΩΝ 67

Θανόντα κηδεύουμε το Μεγάλο Σάββατο 1/5/2021 και ώρα 1:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Μπάρας Τρικάλων…

Η σύζυγος: Ευθυμία

Τα παιδιά: Νικόλαος & Γεωργία Κολίτσα, Αθηνά Κολίτσα, Αποστόλης & Μαριάννα Κολίτσα

Τα πεθερικά: Απόστολος & Ελένη Χρυσούλα

Τα εγγόνια: Δημήτριος, Δημήτριος, Νεκτάριος-Φώτιος, Ιωάννης, Ευθυμία

Τα αδέλφια, τα ανίψια, οι λοιποί συγγενείς

Η σορός θα μεταφερθεί στον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Μπάρας το Μεγάλο Σάββατο 1/5/2021 και ώρα 12:30μ.μ.

Αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών «ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ».

sportrikala

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή