Πέθανε ο σπουδαίος τραγουδοποιός Λουκιανός Κηλαηδόνης Reviewed by Momizat on . Πέθανε  τα ξημερώματα σε ηλικία 73 ετών ο σπουδαίος τραγουδοποιός Λουκιανός Κηλαηδόνης, έπειτα από μακρά νοσηλεία με καρδιακά προβλήματα. Ο Κηλαηδόνης νοσηλεύον Πέθανε  τα ξημερώματα σε ηλικία 73 ετών ο σπουδαίος τραγουδοποιός Λουκιανός Κηλαηδόνης, έπειτα από μακρά νοσηλεία με καρδιακά προβλήματα. Ο Κηλαηδόνης νοσηλεύον Rating: 0

Πέθανε ο σπουδαίος τραγουδοποιός Λουκιανός Κηλαηδόνης

Πέθανε ο σπουδαίος τραγουδοποιός Λουκιανός Κηλαηδόνης

Πέθανε  τα ξημερώματα σε ηλικία 73 ετών ο σπουδαίος τραγουδοποιός Λουκιανός Κηλαηδόνης, έπειτα από μακρά νοσηλεία με καρδιακά προβλήματα.
Ο Κηλαηδόνης νοσηλεύονταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού νοσοκομείου, λόγω προχωρημένου σταδίου καρδιακής ανεπάρκειας.
Η οικογένεια του σε ανακοίνωση της αναφέρει: «Ο Λουκιανός έφυγε σήμερα, 7 Φεβρουαρίου 2017, τα ξημερώματα από κοντά μας. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γιατρούς, τις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές που τον φρόντισαν σε όλες του τις νοσηλείες. Ευχαριστούμε όλους εσάς που τον αγαπήσατε και ξέρουμε ότι θα τον αγαπάτε για πάντα. Η τελετή θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Στη μνήμη του Λουκιανού, όσοι θέλετε, μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στον λογαριασμό GR8501101130000011395450502 της Εθνικής Τράπεζας βοηθώντας μία αγαπημένη μας οικογένεια που το έχει ανάγκη».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή