Πέθανε ο Στυλιανός Πατακός, σε ηλικία 104 χρόνων Reviewed by Momizat on . Σε ηλικία 104 ετών (γεννημένος στις 8 Νοεμβρίου 1912), ο Στυλιανός Παττακός, ο άνθρωπος που διέταξε τα τανκς στο πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967, «έφυγε» από Σε ηλικία 104 ετών (γεννημένος στις 8 Νοεμβρίου 1912), ο Στυλιανός Παττακός, ο άνθρωπος που διέταξε τα τανκς στο πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967, «έφυγε» από Rating: 0

Πέθανε ο Στυλιανός Πατακός, σε ηλικία 104 χρόνων

Πέθανε ο Στυλιανός Πατακός, σε ηλικία 104 χρόνων

Σε ηλικία 104 ετών (γεννημένος στις 8 Νοεμβρίου 1912), ο Στυλιανός Παττακός, ο άνθρωπος που διέταξε τα τανκς στο πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967, «έφυγε» από τη ζωή σήμερα Σάββατο.

Λίγες ώρες μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του στην Αθήνα, όπου άγνωστοι του αφαίρεσαν κοσμήματα και το “Παράσημο της Ανδρείας”, ο μακροβιότερος από τους πρωταίτιους του πραξικοπήματος και της 7χρονης δικτατορίας στην Ελλάδα, Στ. Παττακός εξέπνευσε πριν από λίγο σε ηλικία 104 ετών.

Ο καταγόμενος από το Ρέθυμνο πραξικοπηματίας που είχε αποφυλακιστεί για λόγους ανήκεστου βλάβης, παρότι καταδικαστείς σε ισόβια, θα κηδευτεί, σύμφωνα με τους οικείους του, την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη, με σοβαρό το ενδεχόμενο η τελευταία του κατοικία να είναι στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αγία Παρασκευή Ρεθύμνου.

Σχόλια (1)

 • Άντε γεια!

  Του κακοφανηκε φαίνεται η ληστεία πριν λίγες μέρες!
  Σιγά μη συγχωρεθουν οι αμαρτίες του.
  Η Θεία Κρίση δεν σηκώνει παρεμβάσεις και μετατροπές της ποινής!
  Λες να παρεμβει κι εκεί ο Εθναρχης και να του βελτιώσει την ποινή;

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή