Πέθανε 44χρονος Τρικαλινός λιμενικός Reviewed by Momizat on . Έχασε την μάχη για την ζωή ο ανθυπασπιστής του Λιμενικού Σώματος Γιάννης Ασπρούδης, σε ηλικία 44 ετών, ο οποίος υπηρετούσε στο λιμεναρχείο Χίου και ήταν μέλος τ Έχασε την μάχη για την ζωή ο ανθυπασπιστής του Λιμενικού Σώματος Γιάννης Ασπρούδης, σε ηλικία 44 ετών, ο οποίος υπηρετούσε στο λιμεναρχείο Χίου και ήταν μέλος τ Rating: 0

Πέθανε 44χρονος Τρικαλινός λιμενικός

Πέθανε 44χρονος Τρικαλινός λιμενικός

Έχασε την μάχη για την ζωή ο ανθυπασπιστής του Λιμενικού Σώματος Γιάννης Ασπρούδης, σε ηλικία 44 ετών, ο οποίος υπηρετούσε στο λιμεναρχείο Χίου και ήταν μέλος του πληρώματος του ναυαγοσωστικούς σκάφους 518, με συμμετοχή σε πλήθος επιχειρήσεων διάσωσης και περισυλλογής προσφύγων και μεταναστών σε όλη την διάρκεια της προσφυγικής κρίσης στα νησιά του Αιγαίου.

Πέθανε 44χρονος Τρικαλινός λιμενικός

Ο Γιάννης Ασπρούδης (γεννήθηκε στο Ξυλοχώρι Τρικάλων) τον Ιανουάριο του 2019 υπέστη ανακοπή καρδιάς και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο Χίου μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο ναυτικό νοσοκομείο Αθηνών, όπου όλους αυτούς τους μήνες παρέμενε σε κώμα στην εντατική.

Ο άτυχος λιμενικός, ο οποίος υπηρετούσε πολλά χρόνια στη Χίο, είχε παντρευτεί Χιώτισσα, με την οποία είχαν αποκτήσει ένα αγόρι, ηλικίας σήμερα 14 ετών.

Η κηδεία του θα γίνει στη Χίο το Σάββατο στις 5 μ.μ.

Mε πληροφορίες από astraparis.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή