Πέμπτη θητεία για τον Δημ. Κοντογιάννη στον Δικηγορικό Σύλλογο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Για πέμπτη συνεχόμενη θητεία, ο νυν πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων, κ. Δημήτρης Κοντογιάννης, εξελέγη και πάλι στο αξίωμα αυτό. Δεν χρειάστηκε δεύτε Για πέμπτη συνεχόμενη θητεία, ο νυν πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων, κ. Δημήτρης Κοντογιάννης, εξελέγη και πάλι στο αξίωμα αυτό. Δεν χρειάστηκε δεύτε Rating: 0

Πέμπτη θητεία για τον Δημ. Κοντογιάννη στον Δικηγορικό Σύλλογο Τρικάλων

Πέμπτη θητεία για τον Δημ. Κοντογιάννη στον Δικηγορικό Σύλλογο Τρικάλων

Για πέμπτη συνεχόμενη θητεία, ο νυν πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων, κ. Δημήτρης Κοντογιάννης, εξελέγη και πάλι στο αξίωμα αυτό. Δεν χρειάστηκε δεύτερη Κυριακή, καθώς, επί συνόλου 278  ψηφισάντων (από τους 298 εγγεγραμμένους) έλαβε 150 ψήφους. Ο ανθυποψήφιός του, κ Νίκος Γουγουλάκης, έλαβε 100 ψήφους, ενώ ο κ. Χρήστος Σταμόπουλος 11, με 17 λευκά να συμπληρώνουν το αποτέλεσμα. Όταν διεξαχθούν ξανά εκλογές στον δικηγορικό Σύλλογο, τον Νοέμβριο του 2017, ο κ. Κοντογιάννης θα τείνει να συμπληρώσει περίπου 17 χρόνια στη θέση του προέδρου.
Ο πρόεδρος, δήλωσε στον ότι ευχαριστεί τους συναδέλφους που τον τίμησαν για μια ακόμη φορά και ότι θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους.

Για το ΔΣ εξελέγησαν οι:

Χαρίκλεια Μπλαντή 162

Ιωάννα Κουτίνα 156

Νικόλαος Πανανός 142

Δημήτριος Τρίμμης 136

Απόστολος Γκατζιός 131

Ευάγγελος Μοιριώρης 123

Γεώργιος Γάτσιος 117

Νικόλαος Ακρίβος 113

Δεν εκλέγονται οι:

Σπύρος Τσινόπουλος 111

Αθανάσιος Παύλου 109

Ελισάβετ Καμπαγιάννη 95

Αναστάσιος Ατούν 86

Επίσης, δεν εκλέγεται ο κ. Γουγουλάκης, καθώς η διαδικασία δεν έφτασε σε δεύτερη Κυριακή.

Η εκλογική διαδικασία ήταν ήρεμη, με τους δικηγόρους να συγκεντρώνονται από νωρίς στο φουαγιέ των δικαστηρίων. Οσο περνούσε η ώρα, φυσικά, η κίνηση αυξανόταν. Τα «πηγαδάκια» μεταξύ των δικηγόρων αφορούσαν… τα πάντα και γενικώς η ατμόσφαιρα ήταν, προεκλογική μεν, σε φυσιολογικά πλαίσια δε.

Θανάσης Μιχαλάκης
Περισσότερες φωτογραφίες, εδώ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή