Πέντε συλλήψεις για χρέη στο Δημόσιο, αλλά οι τέσσερις παραδόθηκαν Reviewed by Momizat on . Πέντε συνολικά οι συλλήψεις μελών ομόρρυθμων εταιριών στο νομό Λάρισας σήμερα. Οι τέσσερις εξ αυτών προσήλθαν αυτοβούλως στο Α.Τ. Ελασσόνας και παραδόθηκαν, ενώ Πέντε συνολικά οι συλλήψεις μελών ομόρρυθμων εταιριών στο νομό Λάρισας σήμερα. Οι τέσσερις εξ αυτών προσήλθαν αυτοβούλως στο Α.Τ. Ελασσόνας και παραδόθηκαν, ενώ Rating: 0

Πέντε συλλήψεις για χρέη στο Δημόσιο, αλλά οι τέσσερις παραδόθηκαν

Πέντε συλλήψεις για χρέη στο Δημόσιο, αλλά οι τέσσερις παραδόθηκαν

Πέντε συνολικά οι συλλήψεις μελών ομόρρυθμων εταιριών στο νομό Λάρισας σήμερα. Οι τέσσερις εξ αυτών προσήλθαν αυτοβούλως στο Α.Τ. Ελασσόνας και παραδόθηκαν, ενώ ο πέμπτος συνελήφθη με την… κανονική διαδικασία. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν, σήμερα (08-11-2013) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της  Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, τέσσερις ημεδαποί (τρεις άνδρες και μία γυναίκα), ηλικίας 58, 32, 20 και 30 ετών αντίστοιχα, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, οι τέσσερις ημεδαποί, ομόρρυθμα μέλη επιχείρησης, προσήλθαν αυθορμήτως στην Αστυνομία και συνελήφθησαν, διότι δεν είχαν καταβάλει οφειλές προς το Δημόσιο, ύψους 166.915,07 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Κατηγορούνται για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 18 του Ν. 2523/97, όπως πλέον ισχύει μετά την τροποποίηση του με τον Ν. 3943/2011 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

Στη Λάρισα
Συνελήφθη, σήμερα (08-11-2013) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένας 35χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, ο 35χρονος, ομόρρυθμο μέλος εταιρείας ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων,  συνελήφθη διότι δεν είχε καταβάλει οφειλές προς το Δημόσιο, ύψους 121.079,35 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Κατηγορείται για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 25 του Ν. 1882/90 όπως πλέον ισχύει μετά την τροποποίηση του με τον Ν. 3943/2011 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή