Πέντε Tρικαλινοί δημιουργοί κόμικ εκθέτουν Reviewed by Momizat on . Την φαντασία και το ταλέντο τους ξεδιπλώνουν με τη γραφίδα και το πενάκι τους 5 Τρικαλινοί εικονογράφοι, στην Ομαδική Έκθεση κόμικ που πραγματοποιείται για 2η χ Την φαντασία και το ταλέντο τους ξεδιπλώνουν με τη γραφίδα και το πενάκι τους 5 Τρικαλινοί εικονογράφοι, στην Ομαδική Έκθεση κόμικ που πραγματοποιείται για 2η χ Rating: 0

Πέντε Tρικαλινοί δημιουργοί κόμικ εκθέτουν

Πέντε Tρικαλινοί δημιουργοί κόμικ εκθέτουν

Την φαντασία και το ταλέντο τους ξεδιπλώνουν με τη γραφίδα και το πενάκι τους 5 Τρικαλινοί εικονογράφοι, στην Ομαδική Έκθεση κόμικ που πραγματοποιείται για 2η χρονιά στα Τρίκαλα.

Έκθεση κόμικ-Τρίκαλα

Φιλόξενος χώρος των δημιουργών το βιβλιοπωλείο “Τσιλινίδα” στον πεζόδρομο της Απόλλωνος, όπου εκθέτουν ατομικά έργα τους αλλά και βιβλία κόμικ οι Αποστόλης Ιωάννου, Αλέξανδρος Κατσίκας, Παναγιώτης Κούκος, Ορφέας Μαραγκός και Κωνσταντίνος Γιαμάκος. Ένας εκ των εικονογράφων, ο Αποστόλης Ιωάννου, βραβευθείς από την Ελληνική Ακαδημία Κόμικ για το καλύτερο εξώφυλλο κόμικ και την καλύτερη αυτοέκδοση για το 2016, μιλώντας στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες εικονογράφοι και δημιουργοί κόμικ να προβάλλουν τόσο το έργο τους, πολύ περισσότερο δε “να εκτιμηθεί από εταιρείες και εκδοτικούς οίκους, αλλά και να αναγνωριστεί η προσπάθειά τους από τους αναγνώστες των κόμικ…”. Μοιραία, προσθέτει, “σχεδόν το σύνολο των δημιουργών υποχρεώνονται να αναζητήσουν πρόσφορο έδαφος στο εξωτερικό, όπου η κοινωνική κουλτούρα, επιτρέπει στους εικονογράφους να συνεργαστούν επαγγελματικά και φυσικά να βιοποριστούν από την… τέχνη τους…”. Να σημειωθεί ότι η έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό καθημερινά, μέχρι και τις 27 Μαΐου, από τις 9 το πρωί έως τη 1.30 το μεσημέρι και το απόγευμα 6-8.30 μ.μ.

Έκθεση κόμικ-ΤρίκαλαΈκθεση κόμικ-ΤρίκαλαΈκθεση κόμικ-Τρίκαλα

 ert.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή