Πέρασε τον ημιτελικό 400μ. με εμπόδια η Βασιλική Μητσιούλη Reviewed by Momizat on . Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα (2/8) το 19ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου για αθλήτριες και αθλητές της ηλικιακής κατηγορίας Κ20 στο Κάλι της Κολομβίας. Η Βασιλική Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα (2/8) το 19ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου για αθλήτριες και αθλητές της ηλικιακής κατηγορίας Κ20 στο Κάλι της Κολομβίας. Η Βασιλική Rating: 0

Πέρασε τον ημιτελικό 400μ. με εμπόδια η Βασιλική Μητσιούλη

Πέρασε τον ημιτελικό 400μ. με εμπόδια η Βασιλική Μητσιούλη

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα (2/8) το 19ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου για αθλήτριες και αθλητές της ηλικιακής κατηγορίας Κ20 στο Κάλι της Κολομβίας.

Η Βασιλική Μητσιούλη αγωνίστηκε στην πρώτη προκριματική σειρά στα 400μ με εμπόδια και τερμάτισε στην 4η θέση στη σειρά της σε χρόνο 60.20.

Η πρωταθλήτρια των χαμηλών εμποδίων που γυμνάζεται με τον Κώστα Χήτα, στο προτελευταίο εμπόδιο στην ευθεία του τερματισμού έχασε τον βηματισμό της κάτι που στοίχησε μια καλύτερη επίδοση κάτω από τα 60 δευτερόλεπτα κοντά πάντως στο ατομικό της ρεκόρ που είναι 59.80.

Συνολικά η Μητσιούλη πήρε την 22η θέση στον προκριματικό του αγωνίσματος που διεξήχθη σε έξι σειρές και προκρίθηκε στον ημιτελικό.

Αφήστε το σχόλιο σας