Πέστε να έρθουν λοιμωξιολόγοι είναι σοβαροί οι λόγοι Reviewed by Momizat on . Ο γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας παραδέχτηκε ότι το ηλικιακό όριο για το εμβόλιο  AstraZeneca άλλαξε γιατί μειώθηκαν τα κρούσματα. Δεν εκπλήσσομαι που Ο γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας παραδέχτηκε ότι το ηλικιακό όριο για το εμβόλιο  AstraZeneca άλλαξε γιατί μειώθηκαν τα κρούσματα. Δεν εκπλήσσομαι που Rating: 0

Πέστε να έρθουν λοιμωξιολόγοι είναι σοβαροί οι λόγοι

Πέστε να έρθουν λοιμωξιολόγοι είναι σοβαροί οι λόγοι

Ο γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας παραδέχτηκε ότι το ηλικιακό όριο για το εμβόλιο  AstraZeneca άλλαξε γιατί μειώθηκαν τα κρούσματα.

Δεν εκπλήσσομαι που η Επιτροπή Εμβολιασμού ευτελίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών σε σοβαρά ζητήματα υγείας.

Δεν ξαναέγινε μια Επιτροπή να απαιτεί εκ των προτέρων νομική απαλλαγή κάθε ευθύνης της. Κουράστηκα να ακούω για ατομική ευθύνη ενώ το ΕΣΥ παραμένει υποστελεχωμένο και σκληρά δοκιμαζόμενο.

Είναι λογικό να προβληματίζονται τώρα όσοι επιλέξανε το εμβόλιο AstraZeneca γιατί πίστεψαν πως με την θωράκιση της υγείας τους συμβάλλουν σε έναν εθνικό σκοπό λόγω της πανδημίας. Κάθε άνθρωπος δικαιούται να γνωρίζει την επιστημονική αλήθεια χωρίς επικοινωνιακούς σκοπούς.

Πως να το κάνουμε, δεν είναι ηθικό να χρησιμοποιούνται και να παρακάμπτονται οι πολίτες ακόμη και όταν πρόκειται για το γενικό καλό.

Κώστας Κωστούλας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή