"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

27.5 C
Trikala

Πέτυχαν τη νίκη που ονειρεύονταν

lafarm

Σχετικά άρθρα

Επιβεβαιώθηκαν όλες οι προβλέψεις που ήθελαν τον Κώστα Σκρέκα να κάνει περίπατο στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής. Αργά το βράδυ ο Τρικαλινός υπουργός συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη .

Δήλωση Κώστα Σκρέκα

Την 21η Μαΐου οι Έλληνες αποφάσισαν να οδηγήσουν τη Ν.Δ. σε μια μεγάλη και ιστορική νίκη. Η ελπίδα νίκησε την απαισιοδοξία και η ενότητα τον διχασμό. Οι πολίτες, με τη ψήφο τους έδειξαν ξεκάθαρα ότι θέλουν μια ισχυρή κυβέρνηση, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να πάμε την πατρίδα μας ακόμη πιο μπροστά. Με βασικό μας μέλημα την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία στο Νομό Τρικάλων. Οι συμπολίτες μου, οι Τρικαλινοί, έδωσαν μία συντριπτική πρωτιά στη Νέα Δημοκρατία, σταθερά πάνω από τον Πανελλαδικό ποσοστό του κόμματος, όπως είπε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην πόλη των Τρικάλων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, όμως, από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν ακόμη μια φορά στο πρόσωπό μου χιλιάδες Τρικαλινές και Τρικαλινοί. Με γεμίζει ευθύνη για ακόμη περισσότερη δουλειά ώστε να πάμε το Νομό Τρικάλων ακόμη πιο ψηλά! Δεσμεύομαι ότι θα μάχομαι από την πρώτη γραμμή για τον τόπο μου και για την Ελλάδα.

Στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, επιλέγουμε ξανά να προχωρήσουμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά για να είναι η Ν.Δ. στο τιμόνι της χώρας και την επόμενη τετραετία.

Ευχαριστώ από καρδιάς.

Κώστας Σκρέκας

Εκλεγμένος Βουλευτής Ν. Τρικάλων

Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης