Πήραν ανάσες και έκοψαν πίτα οι τρικαλινοί δρομείς Reviewed by Momizat on . Σε μια πολύ όμορφη βραδιά , την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στο art cafe Σουίτα , πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων για το 2014 .Με πα Σε μια πολύ όμορφη βραδιά , την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στο art cafe Σουίτα , πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων για το 2014 .Με πα Rating: 0

Πήραν ανάσες και έκοψαν πίτα οι τρικαλινοί δρομείς

Πήραν ανάσες και έκοψαν πίτα οι τρικαλινοί δρομείς

Σε μια πολύ όμορφη βραδιά , την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στο art cafe Σουίτα , πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων για το 2014 .Με παρουσία πολλών μελών αλλά και φίλων ο πρόεδρος του Συλλόγου Νικόλας Οικονομίδης έκοψε αρχικά την πρωτοχρονιάτικη πίτα  και στη συνέχεια έκανε τις βραβεύσεις.

Η βραδιά συνεχίστηκε με τη λαχειοφόρο που κλήρωσε πολλά δώρα και ολοκληρώθηκε μέσα σε μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα.Ήταν άλλη μια όμορφη βραδιά,από αυτές που μας έχει συνηθίσει ο σύλλογός μας και ευχόμαστε και του χρόνου να έχουμε τέτοιες επιτυχίες!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στα μέλη μας όσο και στους φίλους του Συλλόγου που παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους τον Σύλλογο μας!

drom5 drom1 drom2

drom3

 

drom4

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή