“Πίσω από κάθε πετυχημένο άντρα, κρύβεται μια δυναμική γυναίκα” Reviewed by Momizat on .   Παραδοσιακά είναι σημαντικές οι γυναίκες που στηρίζουν το έργο ενός σημαντικού άνδρα και με τη σκέψη και τη στάση τους στηρίζουν το οικοδόμημα του ανδρός   Παραδοσιακά είναι σημαντικές οι γυναίκες που στηρίζουν το έργο ενός σημαντικού άνδρα και με τη σκέψη και τη στάση τους στηρίζουν το οικοδόμημα του ανδρός Rating: 0

“Πίσω από κάθε πετυχημένο άντρα, κρύβεται μια δυναμική γυναίκα”

“Πίσω από κάθε πετυχημένο άντρα, κρύβεται μια δυναμική γυναίκα”

 

Παραδοσιακά είναι σημαντικές οι γυναίκες που στηρίζουν το έργο ενός σημαντικού άνδρα και με τη σκέψη και τη στάση τους στηρίζουν το οικοδόμημα του ανδρός.

Είναι σαφές.

H χαρισματική Βασίλκα Mερεντίτη είναι διακριτική και στέκεται ένα βήμα πίσω από τον σύζυγο της, την Κυριακή των εκλογών όμως στο ΚΙΝΑΛ, ξεδίπλωσε το ταλέντο της.

Με τη αξιοπρεπή στάση της και τους έξυπνους χειρισμούς της είχε υπό την εποπτεία της ένα ολόκληρο επιτελείο.

Με τον Γιώργο Οικονόμου που ήταν επί της υποδοχής ,την”μαμά” Ρένα υπεύθυνη των τηλεφωνικών προσκλήσεων ψηφοφόρων , τη “μαμά” Σούλα να αλωνίζει πάνω-κάτω ενώ είχε και το “παραμάγαζο” …. του Σπανού πίσω από το Πνευματικό κέντρο.

Ποιον να πρωτοπροσέξει ,τον αδερφό Άρη Μερεντίτη ή τον θείο Θανάση Βαβύλη.

Η Βασίλκα αθορυβη και δημιουργική, απέχει συνειδητά από το πάνθεον των Τρικαλινών σελέμπριτι, προσήλυτη στις “σοσιαλιστικές» ιδέες”, είναι μια γυναίκα που χαίρει εκτίμησης και σεβασμού.

Όλους αυτούς που αναφέρονται παραπάνω αγάλματα πρέπει να τους στήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης .

Αν δεν ήταν το Οικονομέϊκο , ξέρουμε τι ποσοστό θα έπαιρνε στα Τρίκαλα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή